Μετάνιωσε που τον παντρεύτηκε στο γλέντι του γάμου τους: Γαμπρός έκανε στη νύφη κάτι και τον έκραξαν οι καλεσμένοι

by Maria Giannoutsou
Μετάνιωσε που τον παντρεύτηκε στο γλέντι του γάμου τους: Γαμπρός έκανε στη νύφη κάτι και τον έκραξαν οι καλεσμένοι

Ένα βίντεο από δεξίωση γάμου έχει γίνει viral, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Στο βίντεο, ο γαμπρός, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, λούζει τη νύφη με σαμπάνια, κάνοντάς την μούσκεμα.

Το Χρονικό του Βίντεο
Το ζευγάρι βρίσκεται μπροστά από την γαμήλια τούρτα, όταν ο γαμπρός αποφασίζει να ανοίξει τη σαμπάνια. Οι καλεσμένοι, που βιντεοσκοπούν τη σκηνή, τον προειδοποιούν να προσέξει την τούρτα. Παρόλα αυτά, αφού κουνάει το μπουκάλι και το ανοίγει, αρχίζει να ψεκάζει τη σαμπάνια στον αέρα και τελικά στρέφεται προς τη νύφη, την οποία ψεκάζει στο πρόσωπο, βρέχοντάς την ολοκληρωτικά.

Έντονες Αντιδράσεις για το Viral Βίντεο Γάμου
Το βίντεο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένοι βρήκαν το περιστατικό αστείο και διασκεδαστικό, ενώ άλλοι το θεώρησαν ανάρμοστο και ασέβαστο προς τη νύφη.«Όχι, όχι αυτή», φωνάζουν οι καλεσμένοι που παρακολουθούν σοκαρισμένοι, με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε χρόνο… dt.

Τα σχόλια έπεσαν… βροχή με τους περισσότερους χρήστες να δείχνουν ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του γαμπρού. «Ξέρει ποιον παντρεύτηκε;», ρωτάει με νόημα ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση. «Δεν μπορείτε να με πείσετε ότι κάποιος με τέτοια συμπεριφορά δεν μισεί το άτομο στο οποίο το κάνει», ανέφερε ένας άλλος.

«Η τοποθεσία είναι υπέροχη. Ωστόσο, αν ο σύζυγός μου αποφάσιζε να με λούσει με σαμπάνια την ημέρα του γάμου μας, θα κατέληγε στη λίμνη που είναι από πίσω», έγραψε ένας τρίτος.

Προτεινόμενα