Μέτσοβο: Το ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo ψηφίστηκε ως ξενοδοχείο ορόσημο στην Ευρώπη

Μέτσοβο: Μεγάλη διάκριση για το ελληνικό ξενοδοχείο που ξεχώρισε από άλλα στην Ευρώπη

Μέτσοβο: Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα World Travel Awards και ανακοινώθηκαν οι διακριθέντες. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo διακρίθηκε ως landmark hotel, ή αλλιώς ως ξενοδοχείο ορόσημο, στην Ευρώπη.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο στο Μέτσοβο, είναι ένα πραγματικό κόσμημα για την περιοχή και η διάκριση που έλαβε επί δύο συναπτά έτη είναι άκρως σημαντική. Η αξία της διάκρισης γίνεται εντονότερη, αν λάβουμε υπόψη τις δυσκολίες στον τουριστικό κλάδο λόγω κορονοϊού.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo στην περιοχή του Μετσόβου

Το Grand Forest Metsovo έχει 8 κτίρια, 62 σουίτες και ατμοσφαιρικά σαλόνια της αλπικής εξοχής, με ένα εστιατόριο και ένα σαν “γυάλινο’” SPA.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κορυφή ενός ιδιωτικού βουνού στα χνάρια του Εθνικού Δρυμού Πίνδου. Το Εθνικό Πάρκο Πίνδου ιδρύθηκε το 1966 και θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές προστατευόμενες περιοχές για τη διατήρηση της ορεινής βιοποικιλότητας. Χαρακτηρίζεται από εκτεταμένα δάση μαύρης πεύκης και οξιάς στα χαμηλότερα υψόμετρα του πάρκου και Βαλκανικών πεύκων στα μεγαλύτερα υψόμετρα.

Στο ξενοδοχείο, μπορεί κανείς να κάνει από ιππασία, πεζοπορία, γευσιγνωσία κρασιού, ηλεκτρικό ποδήλατο στη λίμνη πηγών Αώου. Έως αλεξίπτωτο πλαγιάς, sup, κανόε καγιάκ, rafting, snowmobiling, κυνήγι άγριας τρούφας, ποδηλασία βουνού και canyoning.

Όσο για τη γαστρονομία, μπορέιτε να απολαύσετε σύγχρονα τοπικά πιάτα και εκπληκτική θέα στο εστιατόριο Μέτσοβο 1350μ. Πήρε το όνομά του από το υψόμετρο στο οποίο βρίσκεται, το Μέτσοβο 1350μ. Αποτελεί έναν αυτόνομο πόλο έλξης τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και εξωτερικούς επισκέπτες. Το μενού έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να αντανακλά τη μεγάλη γαστρονομική παράδοση της περιοχής και βασίζεται σε φρέσκα, ντόπια υλικά με μοντέρνα αίσθηση. Το κελάρι κρασιών είναι εφοδιασμένο με όλα τα εξέχοντα τοπικά κρασιά του Οινοποιείου Αβέρωφ, μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά και διεθνή κρασιά και πολλά εξειδικευμένα ποτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.grand-forest.gr/el/spiti

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη