Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Ζει μια καταστροφή – Είναι Χριστούγεννα και δεν υπάρχει κανείς δίπλα της»

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Το «δράμα» της πελάτισσας του

Γιορτές στην φυλακή θα κάνει η Εύα Καϊλή όπως αποφασίστηκε από τις αρχές του Βελγίου καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της ευρωβουλευτού με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ο δικηγόρος της πρώην ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μίλησε στην εκπομπή T-Live για τον λόγο που δεν άσκησε έφεση, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς είναι η ψυχολογία της Εύας Καϊλή.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εισερχόμενος στις φυλακές ΑΡΕΝ για να επισκεφθεί την Εύα Καϊλή μια μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος της να αποφυλακιστεί σε καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη, ανάφερε πως η πελάτισσά του «ζει μια καταστροφή»

«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος της ευρωβουλευτού.

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την ψυχολογική κατάσταση της Εύας Καϊλή

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Εύα Καϊλή, ο δικηγόρος της αποκάλυψε: «Η ψυχολογία ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, πριν την ακροαματική διαδικασία. Όταν άκουσε τα επιχειρήματα ότι θα γίνει εισβολή του Κατάρ στις Βρυξέλλες εκεί αισθάνθηκε μια ανασφάλεια. Φοβάται ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται πλέον με νομικά κριτήρια, αλλά με πολιτικά».

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της και με τον σύντροφό της. Στο δικαστήριο δήλωσε για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε ότι προδόθηκε από τον σύντροφό της, γιατί όπως υποστηρίζει εκείνος χρησιμοποιούσε το όνομά της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι. Δεν γνώριζε την ύπαρξη χρημάτων, το συνειδητοποίησε λίγο πριν τη σύλληψη. Η κόρη της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή» είπε επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Related posts

Σεισμός στην Τουρκία – «Ταρακουνήθηκαν» πολλές περιοχές

Μεγάλη διάκριση για την Ελεονώρα Μελέτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Κάνει περήφανες όλες τις Ελληνίδες

Φωτιά τώρα – Ανεξέλεγκτη καίει επικίνδυνη πυρκαγιά