Μην τα παραγγείλεις ποτέ: Πρώην μάγειρες και σερβιτόροι εξηγούν τι να μην τρώμε σε μια ταβέρνα

Μάγειρες και σερβιτόροι αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε σε εστιατόρια

Πληροφορίες εκ των έσω προσφέρουν υπάλληλοι εστιατορίων και μας συμβουλεύουν τι να αποφεύγουμε όταν επισκεπτόμαστε τους χώρους εστίασης, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Τα tips έχουν γίνει viral σε TikTok και Reddit και εμείς μοιραζόμαστε μερικές από τις συμβουλές που μας δίνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν δεν πρέπει να παραγγέλνουμε και να τρώμε:

Σούπα: Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.

Κοκτέιλ με φρούτα: Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.

Μενού: Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.

Vegetarian πίτσα: Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.

Ντιπ τυριών: Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.

Λάδι τρούφας: Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.

Αναψυκτικά με πάγο: Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.

Related posts

Σήμερα η Παναγία κλαίει για τον 23χρονο Γιάννη και την 26χρονη Μαρίνα

Ο λόγος που σήμερα είναι η μοναδική μέρα που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι και γυρνάει ανάποδα το όπλο

Δάκρυα χαράς οι καταναλωτές: Auτός είναι ο κολοσσός με τα σούπερ μάρκετ που ξαναζωντανεύει στην Ελλάδα