Μήνυμα όλο νόημα από την Αγγελική Νικολούλη: «Δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι για το Φως στο Τούνελ – Ετοιμαστείτε για συγκλονιστική εκπομπή»

Αγγελική Νικολούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις στο σημερινό επεισόδιο

Για να δηλώνει η γνωστή δημοσιογράφος πως “δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι για το Φως στο Τούνελ, σημαίνει πως νέες αποκαλύψεις περιμένουν το κοινό… αποκαλύψεις που έρχονται να δώσουν απαντήσεις.

Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται για την πιο συγκλονιστική εκπομπή της χρονιάς, σήμερα, Παρασκευή, καθώς το «Φως στο Τούνελ» θα ερευνήσει τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών μίας οικογένειας στην Πάτρα, από το 2019 μέχρι το 2022, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Στα εν λόγω ερωτηματικά, θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία θα ξεκινήσει σήμερα, στις 23:20, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Μάλιστα, το μήνυμα που μεταφέρεται σ’ ένα από τα τρέιλερ που έχουν ανέβει στον επίσημο λογαριασμό του YouTube είναι «Για το τούνελ δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι».

Το τρέιλερ της σημερινής εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο προαναγγελτικό κείμενο στο site της εκπομπής «Το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έρχεται στο φως του «Τούνελ». Τα αναπάντητα ερωτήματα, οι έρευνες και τα ιατρικά δεδομένα. Ο Γολγοθάς και η «Σταύρωση».

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο