Μητέρα Μυρτούς: «9 χρόνια πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά»

Μητέρα Μυρτούς: «9 χρόνια πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά»

Μητέρα Μυρτούς: Η δημοσίευση 9 χρόνια μετά το φρικτό έγκλημα

Μητέρα Μυρτούς: Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση της μητέρα της άτυχης Μυρτούς, που βασανίστηκε στα χέρια ενός Πακιστανού κακοποιού στην Πάρο.

“Μυρτώ μου
9 χρόνια… πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά. Τα χρόνια πέρασαν και δεν άκουσα την φωνή σου που τιτίβιζε ασταμάτητα. 9 χρόνια… που είσαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι ή ένα ΚΑΡΟΤΣΙ. Χωρίς να μιλάς να περπατάς. Μόνο Κοιτάς και γελάς μ αυτό το χαμόγελο που είναι ο κόσμος μου όλος
Χρόνια νοσοκομείων, χειρουργείων, θεραπειών και ασταμάτητων πόνων, ακόμη και σήμερα. 9 χρόνια…που δεν ζεις την ζωή, όπως οι συνομήλικοι σου, μόνο παρακολουθείς και καταλαβαίνεις. Τα χρόνια αυτά, τρέχω σε οποίο γιατρό μου πουν ότι μπορεί να κάνει κάτι. Σε κάθε θεραπευτή για οποιαδήποτε θεραπεία. Που διαβάζω ότι μπορεί να έχει παρουσιαστεί στον ιατρικό τομέα και έχει σχέση με τον εγκέφαλο. Σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μητέρα Μυρτούς: «9 χρόνια πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά»

Μητέρα Μυρτούς: Η συνέχεια της συγκινητικής δημοσίευσης

9 χρόνια… που προσεύχομαι και ελπίζω σε ένα θαύμα από τον Θεό, γιατί δεν μου έμεινε και τίποτε άλλο να κάνω. Τίποτε άλλο να περιμένω. Ο απλός κόσμος με ρωτάει για την πορεία της υγείας σου και δεν ξέρω τι να απαντήσω. 9 χρόνια… πόνου και στεναχώριας για την ζωή που δεν θα ζήσεις . Όχι για εμένα για εσένα και μόνο.
Σήμερα διάβασα τυχαία ότι είναι η παγκόσμια ημέρα Εγκεφάλου. Τι ειρωνεία για σένα που σαν σήμερα ένα τέρας κατέστρεψε τον δικό σου εγκέφαλο!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ από το Κράτος να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ, γι αυτό που σου συνέβη, γιατί δεν ήταν ατύχημα, δεν ήταν τροχαίο!
Ήταν δολοφονική ενέργεια από κάποιον που εισήλθε στην πατρίδα σου, χωρίς κανείς να τον ελέγξει!
Το πιο τραγικό είναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Καρολάιν μια Γαρυφαλλιά. Με ΤΡΟΜΑΖΕΙ ως μητέρα το αύριο. Όσο Ζω θα αγωνιζομαι για σένα, θα είμαι η φωνή σου. Μετά τι;”

Δείτε τη δημοσίευσή της μητέρας της για τη Μυρτώ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα