Μητέρα που έφερε στον κόσμο παιδί χωρίς πόδια και με ένα χέρι: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου»

Μητέρα: Έφερε στον κόσμο παιδί χωρίς πόδια και με ένα χέρι

Μητέρα: Έφερε στον κόσμο παιδί χωρίς πόδια και με ένα χέρι

Μητέρα: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου», τονίζει μία 29χρονη μητέρα που αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς πόδια και με ένα χέρι και να μην κάνει έκτρωση.

Ο γιος της γεννήθηκε με ένα χέρι και χωρίς πόδια. Η μητέρα μίλησε για την απόφασή της να μην τερματίσει την εγκυμοσύνη της, χαρακτηρίζοντας «τέλειο» το αγοράκι της.

Όταν η Ρόζι Χιγκς ήταν έγκυος στον γιο της Χένρι, την είχαν ενημερώσει ότι θα μπορούσε να έχει το σύνδρομο της αμνιακής ταινίας (Amniotic Band Syndrome), το οποίο δεν επιτρέπει στα άκρα να αναπτυχθούν σωστά στη μήτρα. Οικογένεια και φίλοι τη ρωτούσαν, αν θα συνεχίσει με την εγκυμοσύνη ή αν θα προχωρήσει σε έκτρωση.

Ο Χένρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του και σήμερα μπορεί να το κουνάει, να αγγίζει τα παιχνίδια του και να πλατσουρίζει στο μπάνιο.

Μητέρα: Έφερε στον κόσμο παιδί χωρίς πόδια και με ένα χέρι

Η αγάπη μιας μητέρας που έφερε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πόδια.

Η 29χρονη μητέρα και βοηθός σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες από το Λονδίνο δήλωσε: «Όταν μου είπανε ότι το μωρό μου θα έχει ένα χέρι και καθόλου πόδια, ανησύχησα και αναστατώθηκα. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τον κρατούσα, ό,τι και να με συμβούλευαν. Μπορεί να σηκώνει αντικείμενα χωρίς προβλήματα. Κάτι που προκαλεί έκπληξη. Κάνει πολύ καλή πρόοδο. Δεν ανησυχώ για το μέλλον του. Ξέρω ότι πάντα θα είναι λίγο διαφορετικός αλλά το αντιμετωπίζουμε μέρα με τη μέρα. Ξέρω ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί τις μελλοντικές προκλήσεις»

Η Ρόζι έφερε στον κόσμο το παιδί στη διάρκεια του lockdown. Επομένως, δεν είχε δίπλα της τη μητέρα της και τον σύντροφό της όταν γεννούσε, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Δείτε το βίντεο της μητέρας μαζί με το παιδί της

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν