Μητροπολίτης Κοζάνης: «Να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα» λέει εν μέσω lockdown

Μητροπολίτης Κοζάνης: Ο Μητροπολίτης προκαλεί αντιδράσεις την ώρα που η πόλη είναι σε lockdown

Μητροπολίτης Κοζάνης: Έντονες αντιδράσεις στο κοινό αίσθημα έχει προκαλέσει ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος. Παρά το γεγονός ότι η Κοζάνη βρίσκεται πλέον στο επίπεδο 4 στον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας. Και ενώ έχει τεθεί σε εφαρμογή lockdown, ο Μητροπολίτης φαίνεται πως προέτρεψε τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα!

Μόνο χθες, Κυριακή 18 Οκτωβρίου, 33 νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Κοζάνη. Η εκκλησία όμως, δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης σε κήρυγμά του, κάλεσε τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα, ειδάλλως βλασφημούν!

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα»

Δείτε το κήρυγμα του Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε το Kozan.gr, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης ανέφερε: «Να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα, γιατί το πιστεύετε, γιατί εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου. Αυτοί που αμφισβητούν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου το βλασθημούν και δεν προκειται να δουν Βασιλεία Θεού. Το είπε ο Κύριος δεν το λέω εγώ. Όσοι αμφισβητούν να μην έρχονται να μην πλησιάζουν».

https://www.youtube.com/watch?v=INno8p7Y0y4&feature=emb_title

Βίντεο: kozan.gr

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν