Μητροπολίτης Κυθήρων: «Τα εμβόλια παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων» – Σοκαριστική δήλωση

Μητροπολίτης Κυθήρων: Πλήθος αντιδράσεων έχουν ξεσπάσει εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς δήλωσης

Μητροπολίτης Κυθήρων: Σοκαριστικά είναι τα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ για τα εμβόλια. Τις τελευταίες ώρες έχουν ξεσπάσει πολλές αντιδράσεις, καθώς τα όσα είπε εντός της εκκλησίας για τον κορονοϊό και τα εμβόλια είναι πραγματικά ανήκουστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε λειτουργία την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Την ιστορική μέρα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», οι δηλώσεις του Μητροπολίτου Σεραφείμ ήταν σοκαριστικές. Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για τον εμβολιασμό με αφορμή τον εμβολιασμό του Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο.

Όπως ανέφερε «Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί. Είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση. Αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων».

Ακόμα πρόσθεσε «Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου. Και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα. Και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”». Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας. Και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Το πιο σοκαριστικό όλων δεν είναι ο ίδιος που τα λέει, αλλά το ένα και μοναδικό επαινετικό σχόλιο που διακρίνεται στο κάτω μέρος του βίντεο που ανέβηκε στο YouTube. Μία κυρία σχολιάζει «Άξιος ο Δεσπότης Κυθήρων! Άξιος, Άξιος, Άξιος! Να Αγιάσει το στόμα του, τον ευχαριστούμε θερμά! Και παίρνουμε θάρρος όταν τον ακούμε! Συνεχίστε Δέσποτα έτσι και ο Χριστός στέκει πλάϊ σας! Ο κόσμος θέλει δίπλα του ποιμένες πραγματικούς, όπου να μην αφήνουν τα αρνάκια τους στον λύκο!».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τα απίστευτα λεγόμενα του Μητροπολίτου Κυθήρων Σεραφείμ

Το επίμαχο κομμάτι ξεκινά μετά τα 5:45 λεπτά.

Related posts

Πολύ άσχημα νέα για την Ελλάδα – Τι τρομακτικό θα γίνει το έτος 2100

Συναγερμός στα σύνορα – Πυροβολήσαν Έλληνες συνοριοφύλακες από την τουρκική πλευρά

«Έκανα παιδί στα 45, το κοιτάζω και λέω, Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια»: Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη