Μητσοτάκης για Τέμπη: «Αυτά ξέραμε, αυτά είπαμε»

Μητσοτάκης για Τέμπη: «Αυτά ξέραμε, αυτά είπαμε»

«Θέλω να μάθω κι εγώ την αλήθεια για τα Τέμπη, αγωνιώ μαζί με τους συγγενείς», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός για το τραγικό δυστύχημα. «Το τότε πιθανό σενάριο, μπορεί τελικά να είναι πιθανό», υπογράμμισε για το ενδεχόμενο μεταφοράς παράνομου υλικού στην εμπορική αμαξοστοιχία.

Μητσοτάκης για Τέμπη: «Αυτά ξέραμε, αυτά είπαμε»

«Θέλω να μάθω κι εγώ την αλήθεια για τα Τέμπη. Μερικές εβδομάδες μετά το δυστύχημα, είπα κάτι που ίσως σήμερα δεν ισχύει. Ο μόνος που θα αξιολογήσει εάν το τρένο μετέφερε κάτι άλλο, είναι ο εφέτης ανακριτής», τόνισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα (29/01) στον ALPHA για την έκρηξη στα Τέμπη και τα σενάρια για το φορτίο, μερικές μέρες πριν από την έκδοση της έκθεσης των εμπειρογνωμόνων του ΕΜΠ.

«Ποιους να συγκαλύψω; Με διαβεβαίωναν Hellenic Train και Πυροσβεστική. Βεβαίως κι έκανα λάθος και έχω μετανιώσει για όσα είπα τότε. Αν βρεθεί κάτι, η Hellenic Train πρέπει να λογοδοτήσει. Η ευθύνη βαραίνει κυρίως αυτήν», προσέθεσε.

Έκτακτο: Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα το Σαββατοκύριακο

Έκτακτη ανατροπή: Αλλάζουν τα πάντα στις λαϊκές αγορές

Ανακοίνωση για τις συντάξεις Νοεμβρίου: Πολύ νωρίτερα οι πληρωμές λόγω 28ης Οκτωβρίου – Δείτε πότε

Ο καρκίνος «χτύπησε» την οικογένεια Μαζωνάκη: Ο Γολγοθάς που περνάνε μετά τον θάνατό του – Ποιος δίνει μάχη με το «τέρας»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Ένας ήταν και είναι ο καπετάνιος» – Το συγκινητικό αντίο

Προτεινόμενα