Μóλις μαθεύτnκε: Στο voσοκομείο γνωστń Ελληνίδα παρουσιάστρια

by Paraskevi Nakou
Μóλις μαθεύτnκε: Στο voσοκομείο γνωστń Ελληνίδα παρουσιάστρια

Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας της ο σύζυγός της – “Σε αγαπώ πάρα πολύ, ελπίζω να είσαι καλά”, το μήνυμά του προς εκείνη!

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησε μόνος του την εκπομπή Breakfast@Star σήμερα το πρωί!

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια της εκπομπής εισήχθη στο νοσοκομείο, δύο ημέρες μετά τη νοσηλεία της κόρης της.
Μóλις μαθεύτnκε: Στο voσοκομείο γνωστń Ελληνίδα παρουσιάστρια
Στην έναρξη τη εκπομπής, το πρωί της Δευτέρας, ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισε το κοινό μόνος του και στη συνέχεια είπε:

«Καλημέρα, καλημέρα σε όλους και σε όλη την Ελλάδα. Το Ελενάκι μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Κάπως εγώ ευθύνομαι για όλο αυτό γιατί εγώ τους κόλλησα όλους. Εγώ κόλλησα την μικρή, η μικρή κόλλησε την Ελένη.

Η Ελένη μου είναι στο νοσοκομείο, ξέρω ότι μας βλέπει, σε αγαπώ πάρα πολύ, ελπίζω να είσαι καλά. Θα σου φτιάξουμε τη μέρα όσο πιο πολύ μπορούμε. Η μικρή είναι καλά, πήραμε εξιτήριο από το νοσοκομείο εχθές, αλλά η Ελένη ταλαιπωρήθηκε», πρόσθεσε.

Ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου είναι παντρεμένοι κι έχουν ένα μικρό κοριτσάκι τη Μελίτα, που είναι πεντέμιση ετών. Έτσι, περνούν μεν όμορφα στο πλατώ και στο σπίτι, αλλά αντιμετωπίζουν και τις δυσκολίες και ανησυχίες που έχει ένα νέο ζευγάρι με μικρό παιδί.

Ναύπλιο: «Η ανιψιά μου ήταν ένα xpuσo παιδί κι αγαπούσε την ιατρική» λέει η θεία της 27χρονης χειρουργού που σκoτώθnκε σε Tpoxαio

Ναύπλιο: Auτn είναι η 27χρονη χειρουργός που σκoτώθnκε σε Tpoxαio – Πήγαινε να αναλάβει βάρδια

Θpnvoς για τον θάvατo της 27χρονης χειρουργού Αρετής Μελάνη – Πήγαινε να αναλάβει βάρδια στο νοσοκομείο

Aπoθέωσn για την Κλαυδία από τους ξένους φαν της Eurovision: «Avατpιxiλα από την αρχή μέχρι το τέλος, το καλύτερο τραγούδι της Ελλάδας τα τελευταία 20 χρόνια»

«Απόψε η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους» δηλώνει η γιαγιά της Klavdia – Βίντεο

Προτεινόμενα