Μόλις το Aπoκάλuψε η Αγγελική Νικολούλη – Tpαγικn Kατάλnξn στην υπόθεση, μόλις βρέθnκε vεκpoς

Μόλις το Aπoκάλuψε η Αγγελική Νικολούλη – Tpαγικn Kατάλnξn στην υπόθεση, μόλις βρέθnκε vεκpoς

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του Αυστριακού τουρίστα στη Μαγνησία καθώς η Αστυνομία ενημέρωσε την οικογένεια του, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, ότι εντοπίστηκε σορός στην παραλία Πετρομέλισσο Μαγνησίας που όπως όλα δείχνουν ανήκει σε εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τούνελ, η σορός βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο του σε απόμερο σημείο της παραλίας από μοναχές της περιοχής και δεν ξεβράσθηκε από την θάλασσα. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα δεν υπάρχουν εμφανή τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Μόλις το Aπoκάλuψε η Αγγελική Νικολούλη – Tpαγικn Kατάλnξn στην υπόθεση, μόλις βρέθnκε vεκpoς

Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο 74 χρόνων Αυστριακός τουρίστας, όπως είχε πει η κόρη του Ούρσουλα Κάιζερ στο «Τούνελ», ήταν λάτρης της Ελλάδας και είχε έρθει για διακοπές στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Το πρωί της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου, έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Στόμιο Λάρισας, με το όχημα που είχε νοικιάσει, ένα ασημί Fiat Panda με αριθμό ΧΖΧ 1579 και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Παρά το γεγονός ότι σκοπός του ταξιδιού του ήταν μια εκδρομή στον Όλυμπο, πληροφορίες ανέφεραν ότι κινήθηκε αρχικά παραλιακά προς τον Αγιόκαμπο, ενώ το κινητό του έδωσε το τελευταίο στίγμα νότια της Σωτηρίτσας.

Ο Έρχαρντ Πρόλ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 4 Οκτωβρίου, όπου είχε εισιτήριο επιστροφής.

Η κόρη του, Ούρσουλα, που βρέθηκε στη χώρα μας, μαζί με τον σύζυγό της για τις έρευνες, περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή, την αγωνία και την οδύνη της, παράλληλα ανέφερε τις δυσκολίες στην αναζήτηση του πατέρα της και τη σύγχυση ανάμεσα στις υπηρεσίες.

Στις έρευνες είχαν συμμετάσχει ο ΟΦΚΑΘ και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης- Δασοπυρόσβεσης Πολιτικής Προστασίας Δίου Ολύμπου.

Μανέλη: Η εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έζησε στην Αμερική

Κωνσταντινίδου – Χάνος: Μαζί στο θέατρο για τη Μαρία Χάνου

Θρήνος για πρώην παίκτη του Rising Star: Συγκλονίζει περιγράφοντας πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της 32χρονης Γεωργίας

Αποκάλυψη: Η σωτήρια κίνηση της ηλικιωμένης που σκοτώθηκε στην Πλάκα και έσωσε τους μαθητές του σχολικού

ΜΟΛΙΣ «ΕΣΚΑΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 400 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 150 ΕΥΡΩ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Προτεινόμενα