«Μου αρέσουν οι φωτιές γι’ αυτό τις βάζω»: Σοκάρει η ομολογία του 14 χρόνου εμπρηστή

14χρονος εμπρηστής: Ομολόγησε για τις 9 από τις 13 πυρκαγιές της Φθιώτιδας

14χρονος εμπρηστής: Ένα παιδί 14 ετών, ομολόγησε τις πράξεις του και σοκάρει με όσα ανέφερε. Έβαλε φωτιά στις περιοχές Μαλεσίνα και Θεολόγο, στη Φθιώτιδα. Πλέον, ο νεαρός αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Η ομολογία του 14χρονου εμπρηστή

«Μου άρεσαν οι φωτιές και οι καπνοί» φέρεται να είπε κατά την ανάκρισή του, όπου ομολόγησε ότι εκείνος ευθύνεται για 9 από τις 13 πυρκαγιές στην περιοχή.

Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές μιλώντας στην ΕΡΤ και μεταφέροντας την ενημέρωση που είχε από την υπεύθυνη προϊσταμένη της Πυροσβεστικής Λαμίας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το παιδί στις αρχές, τις φωτιές τις έβαζε χρησιμοποιώντας σπίρτα, ενώ κινούνταν με το ποδήλατό του.

Η τελευταία απόπειρά του, ήταν το απόγευμα της Τρίτης, όταν τελικά οι αρχές διασταυρώνοντας τα στοιχεία μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν από βιντεοληπτικό υλικό. Εκεί, φαίνονταν ότι ήταν παρών σε όλες τις απόπειρες εμπρησμού.

Μάλιστα, έχουν προσαχθεί και οι γονείς του επειδή πρόκειται για ανήλικο. Το πρωί της Πέμπτης ο δεκατετράχρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας προκειμένου να απολογηθεί.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο