Μύκονος: Αυτό είναι το σουπερμάρκετ με τον πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό στο νησί

Μύκονος: Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές – Ο στολισμός είναι υπερπαραγωγή

Μύκονος: Το νησί της Μυκόνου είναι αντικειμενικά πανέμορφο. Τα τελευταία χρόνια η φήμη του έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Και πλήθος διασήμων συρρέουν κάθε καλοκαίρι στο νησί για να απολαύσουν τη χλιδή και τις ομορφιές του. Εκτός από τα πολυτελή ξενοδοχειακά καταλύματα, το νησί διαθέτει και εξωφρενικά μεγάλα σουπερμάρκετ που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, το υπερπολυτελές κατάστημα Flora είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε οι πελάτες να ψωνίζουν και να ακούνε παράλληλα μουσική από Dj. Αλλά και να βλέπουν εικόνες μόδας στις γιγαντοοθόνες. Ο στολισμός εν όψει των Χριστουγέννων είναι τόσο φαντασμαγορικός στο συγκεκριμένο κατάστημα, που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Το σουπερμάρκετ είναι στολισμένο με φωτάκια, στολίδια, Άγιους Βασίληδες και πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Όπως βλέπετε, οι ιδιοκτήτες δεν έχουν λυπηθεί το στολισμό και τα Χριστούγεννα είναι αισθητά από άκρη σε άκρη μέσα στο κατάστημα. Ο στολισμός είναι τέτοιος που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αντίστοιχους στολισμούς σε μεγάλα malls του εξωτερικού.

Αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στο νησί, επιβάλλεται να κάνετε μία επίσκεψη μόνο και μόνο για να απολαύσετε αυτό το θέαμα με τα ίδια σας τα μάτια.

Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό σε σουπερμάρκετ της Μυκόνου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα