Μύκονος πρόστιμο: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε επιχειρηματία που λειτουργούσε το εστιατόριό του κανονικά

by i-diakopes.gr

Μύκονος πρόστιμο: Δείτε πώς η αστυνομία εντόπισε την απαρανομία

Μύκονος πρόστιμο: Ακόμα ένα περιστατικό παρανομίας εν μέσω lockdown έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Μύκονο. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία, ο οποίος έχει ένα φημισμένο εστιατόριο στην περιοχή του Ορνού στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο επιχειρηματίας λειτουργούσε κανονικά το εστιατόριο.

Μάλιστα όπως φαίνεται, ο επιχειρηματίας ζητούσε από τους πελάτες να προσποιούνται ότι ενοικιάζουν κάποια από τα διαμερίσματα που είχε επίσης στην κατοχή του. Με αυτό τον τρόπο μπορούσαν να απολαμβάνουν τις ασιατικές σπεσιαλιτέ του εστιατορίου δίχως άγχος.

Σύμφωνα με φωτογραφία-ντοκουμέντο από το protothema.gr. Άφηνε σε κάθε ένα τραπέζι και από ένα κλειδί και καλά για το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα που δήθεν νοίκιαζαν οι πελάτες.

Μύκονος πρόστιμο: Πρόστιμο σε εστιατόριο που λειτουργούσε κανονικά

Δείτε πώς η αστυνομία ανακάλυψε την παρανομία του επιχειρηματία στη Μύκονο και επέβαλε πρόστιμο

Το εστιατόριο εξακολουθούσε να λειτουργεί με αυτό τον παράδοξο τρόπο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πρόσφατα υπήρξαν καταγγελίες από άλλους ιδιοκτήτες εστιατορίων. Το αστυνομικό τμήμα Μυκόνου πραγματοποίησε σχετική έρευνα και ανακάλυψε ότι πράγματι το εστιατόριο λειτουργούσε κανονικά. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν πελάτες στο εσωτερικό του εστιατορίου, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον επιχειρηματία. Καθώς και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών.

Δυστυχώς τα περιστατικά παρανομίας είναι ιδιαίτερα συχνά από τη στιγμή που η χώρα μπήκε στο δεύτερο καθεστώς lockdown.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα