Μυτιλήνη κορονοπάρτι: Κορονοπάρτι με οκτώ άτομα σε οικία – Επιβλήθηκαν τσουχτερά πρόστιμα

Μυτιλήνη κορονοπάρτι: Οι διοργανωτές ήταν τέσσερις αλλοδαποί άνδρες

Μυτιλήνη κορονοπάρτι: Ξέφρενο κορονοπάρτι στήθηκε προχθές σε οικία της Μυτιλήνης. Διοργανωτές του πάρτι ήταν τέσσερις αλλοδαποί άνδρες οι οποίοι οργάνωσαν ιδιωτική συνάθροιση με τέσσερα ακόμα άτομα. Οι διοργανωτές συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ στους άλλους συμμετέχοντες βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Επίσης, στη Δυτική Μυτιλήνη εντοπίστηκε ιδιοκτήτης να έχει ανοικτό το κατάστημά του (υγειονομικού ενδιαφέροντος). Μάλιστα εξυπηρετούσε δύο πελάτες στο εσωτερικό. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας. Ενώ στους θαμώνες βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Μυτιλήνη κορονοπάρτι: Κορονοπάρτι οκτώ ατόμων σε ιδιωτική οικία

Πέρα από το κορονοπάρτι στο νησί της Μυτιλήνης, κορονοπάρτι έλαβε χώρα και στην Πάτρα

Κορονοπάρτι γενεθλίων με 100 έως 200 άτομα έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα. Το πάρτι έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στην περιοχή Οβρυάς στην Πάτρα και πολίτες κατήγγειλαν ότι υπήρχε συνωστισμός, δυνατή μουσική και δεν τηρούνταν τα μέτρα για τον κορονοϊό. Οι διοργανωτές τα είχαν οργανώσει όλα, από ηχεία και ποτά μέχρι φωτορυθμικά.

Οι διοργανωτές του πάρτι προσήχθησαν στην αστυνομία για να καταθέσουν.

Εκτός του κορονοπάρτι στο νησί της Μυτιλήνης, στην Κοζάνη δημιουργήθηκε τεράστιος συνωστισμός σε εκκλησία

Περί τα 150 με 200 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Κοζάνη. Μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής ανέφερε «Τι να κάναμε; Να αφήναμε τον κόσμο έξω;». Όχι μόνο αυτό, αλλά διερωτήθηκε επίσης «Ποιος είπε ότι απαγορεύεται να έρθουν οι πιστοί;».

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό και μαρτυρά τις ακριβώς συνέβη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα