Μυτιλήνη: «Ναι, εγώ το έκανα» – Η Kuvικn Oμoλoγiα Aλλoδαπou Eμπpnστn για 4 φωτιές

Μυτιλήνη: «Ναι, εγώ το έκανα» – Η Kuvικn Oμoλoγiα Aλλoδαπou Eμπpnστn για 4 φωτιές

Ένας 57χρονος αλλοδαπός ομολόγησε ότι έβαλε τέσσερις φωτιές στη Μυτιλήνη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σε διαφορετικά σημεία της περιοχής, την ώρα που οι αρχές εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό εμπρηστών.

Μεταξύ των πυρκαγιών που παραδέχτηκε, περιλαμβάνεται και εκείνη που κατέστρεψε ολοσχερώς νταλίκα φορτωμένη με περίπου 400 μπάλες άχυρου, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές και κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ο δράστης εντοπίστηκε από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της ΕΛΑΣ.

Κατά την ανάκριση παραδέχτηκε τις πράξεις του, επικαλούμενος ως κίνητρο την αντεκδίκηση προς συμπολίτες του.

Όπως ανέφερε, τις δύο πρώτες φωτιές τις έβαλε για αντεκδίκηση σε ενοικιαστές εκτάσεων, την τρίτη επειδή «θόλωσε», ενώ την τέταρτη για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Η υπόθεση δεν εμπίπτει στο αυτόφωρο, ωστόσο η δικογραφία θα υποβληθεί άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Ιωάννα Γάκα: Ποια είναι η γυναικολόγος που «παρακολουθούσε» τον Γιώργο Μαζωνάκη – Η πλασμαφαίρεση και ο ρόλος της στη Stem Cell

Ο δικηγόρος ανατρέπει τα πάντα για την υγεία του Μαζωνάκη: «Ο Γιώργος δεν είχε…»

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι φώναξε στο Κολωνάκι λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο;

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση της γιατρού – «Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήταν καλά, εγώ του πρότεινα πλασμαφαίρεση»

Τα κρίσιμα λεπτά του Γιώργου Μαζωνάκη: Τι συνέβη μόλις του τοποθέτησαν τον φλεβοκαθετήρα; Ο πόνος στο στήθος και η τελευταία κραυγή

Προτεινόμενα