Ναύπακτος: «Έσβησε» η 11χρονη Αναστασία Γκέκα, η δημόσια έκκληση των γονιών της πριν την κηδεία

11χρονη Αναστασία: Άφησε την τελευταία της πνοή

Τραγική είναι η είδηση από την Ναύπακτο, όπου μια 11χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από σκληρή μάχη με την ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Έφυγε από τη ζωή η 11χρονη Αναστασία Γκέκα, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με ασθένεια, σκορπώντας την θλίψη στους συγγενείς και οικείους της.

Για τη μικρή Αναστασία υπήρχε κινητοποίηση πριν από δύο χρόνια από τον κόσμο, όταν χρειάστηκε αιμοπετάλια. Η ανακοίνωση τότε ως εξής: «Υπάρχει ανάγκη προσφοράς αιμοπεταλίων για την κόρη μου, Αναστασία Γκέκα (9 ετών) , η οποία νοσηλεύεται στην Ογκολογική Κλινική ΕΛΠΙΔΑ.

Όποιος έχει τη δυνατότητα και επιθυμεί να προσφέρει αιμοπετάλια, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Η έκκληση από τους γονείς της 11χρονης Αναστασίας:

Για όσους δεν μένουν στην Αθήνα και θέλουν να βοηθήσουν προσφέροντας αιμοπετάλια, μπορούν να κάνουν μια γενική εξέταση αίματος στο Τμήμα Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο του Ρίου και να δώσουν τα στοιχεία της Αναστασίας (Προσφορά αιμοπεταλίων για την Αναστασία Γκέκα, Ογκολογικό Τμήμα Αγλαΐα Κυριακού). Στη συνέχεια, θα σας ενημερώσουν από το Αγλαΐα Κυριακού ποτέ θα γίνει η προσφορά, εάν αυτό είναι εφικτό (γίνεται με ραντεβού, μετά από 1 μήνα και παραπάνω..)

Η προσφορά αίματος είναι επίσης ευπρόσδεκτη, απλά για τα αιμοπετάλια οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες».

Η κηδεία της 11χρονης θα γίνει αύριο Κυριακή 17 Ιουλίου στις 11:30 στον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 11. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Related posts

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά

Έρχεται ακpαίος σεισμός και στην Ελλάδα; Η προειδοποίnση Έλληνα σεıσμολόγου – «Θα είναι μεγασεισμός “τέpας”»