Νανά Καραγιάννη: Η μεγάλη περιουσία που κληρονόμησε, τα χρήματα που έλαβε και τα δυο διαμερίσματα

by Τόνια Τζαφέρη

Νανά Καραγιάννη: Η άγνωστη περιουσία της δημοσιογράφου που έφυγε από την ζωή

Η Νανά Καραγιάννη έχει εδώ και σχεδόν δυο μισή χρόνια όπου έχει φύγει από την ζωή, εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας από την οποία έπασχε. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έρχονται κάποιες νέες πληροφορίες γύρω από το όνομα της. Πιο αναλυτικά:

Μυστική χειρόγραφη διαθήκη από τη Νανά Καραγιάννη ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές μέρες, δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατό της.

Νανά Καραγιάννη: Η μεγάλη περιουσία που κληρονόμησε, τα χρήματα που έλαβε και τα δυο διαμερίσματα

Σύμφωνα με αποκλειστικές αποκαλύψεις του TLIFE, η παρουσιάστρια, η οποία κατέληξε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια, διατηρούσε έναν φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο ακίνητα.

Έκτοτε, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μυστηριώδεις πληροφορίες για τη διπλή ζωή που έκανε η Νανά Καραγιάννη και όλοι απορούσαν ποιος είναι ο κληρονόμος της, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει ήδη αποδοχή της κληρονομιάς.

Η φίλη της Νανάς Καραγιάννη που στάθηκε δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είχε στηρίξει τη Νανά Καραγιάννη στις δυσκολίες, έμεινε άναυδος όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και είχε σχετική ενημέρωση για τη διαθήκη, καθώς γνώριζε, όπως όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Το Σάββατο το μεσημέρι, στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο«, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την κληρονόμο που επέλεξε η Νανά Καραγιάννη, μία στενή φίλη της, ονόματι Αναστασία, μία από τους ελάχιστους ανθρώπους που της στάθηκαν τον τελευταίο διάστημα της ζωής της.

Νανά Καραγιάννη: Η μεγάλη περιουσία που κληρονόμησε, τα χρήματα που έλαβε και τα δυο διαμερίσματα


Η γυναίκα μίλησε για την γνωριμία που είχε με την άτυχη παρουσιάστρια και την έκπληξή που ένιωσε όταν ενημερώθηκε για την κίνηση της καλής της φίλης. Πώς ενημερώθηκε για την ύπαρξη της διαθήκης και γιατί αποποιήθηκε τα δύο ακίνητα που της άφησε η Νανά Καραγιάννη;

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν