Νέα δεδομένα από τον πατήρ Αντώνιο: Το άλλοθι, η «λύτρωση» και οι μαρτυρίες που φέρνουν τα πάνω-κάτω

by Εύα Ζαχαριάδη

Κιβωτός του Κόσμου: Το άλλοθι που θα επικαλεστεί ο Πατήρ Αντώνιος

Στις 9 Ιανουάριου πρόκειται να πραγματοποιήθει η κατάθεση του πατέρα Αντώνιου στην Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος δεν πρόκειται να παραστεί, αλλά αντίθετα θα πάνε οι δικηγόροι του για να παραλάβουν τη δικογραφία και προθεσμία.

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, θέλει να καταθέσει στην Εισαγγελία τη θέση του για τις κατηγορίες περί ασέλγειας, προκειμένου, όπως τονίζει, να «λυτρωθεί» μέσω της κατάθεσής του.

Όπως αναφέρει μέσω του Ανδρέα Καραγιάννη, εκδότη του ekklisiaonline.gr, οι χρονικές στιγμές που επικαλούνται τα δύο παιδιά για ασέλγεια εις βάρος τους, δεν ταιριάζουν με τις περιόδους επίσκεψής του στις δομές που φιλοξενούνταν αυτά. Τονίζει επιπρόσθετα πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή ή έμεινε μόνος με τα παιδιά, καθώς πάντα ήταν παρόντες συνεργάτες του και στελέχη της εκάστοτε δομής.

Νέα δεδομένα από τον πατήρ Αντώνιο: Το άλλοθι, η «λύτρωση» και οι μαρτυρίες που φέρνουν τα πάνω-κάτω

Κιβωτός του Κόσμου: Το χρονικό άλλοθι

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη δικαιοσύνη», μετέφερε αρχικά τη θέση του π.Αντώνιου ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότη του ekklisiaonline.gr στο Tlive του Alpha.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Υπάρχει δηλαδή χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία συνεργατών, στελεχών της εκάστοτε δομής, την οποία επισκεπτόμουν».

Τέλος, επισημαίνει ότι, «υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο, ή κάποιον ισχυρισμό εις βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα και ευτυχισμένα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo