Νέα Ερυθραία: Κλάπηκε όπλο αστυνομικού από τη μηχανή του

by Αντώνης Βαλμάς

Νέα Ερυθραία: Θύμα κλοπής έπεσε αστυνομικός – του πήρανε το όπλο από τη μηχανή και μια γεμιστήρα με φυσίγγια

Νέα Ερυθραία: Θύμα ληστείας έγινε ένας αστυνομικός στη Νέα Ερυθραία. Αργά το απόγευμα της Τρίτης 7 Οκτωβρίου, δράστες άγνωστης ταυτότητας έσπασαν τη κλειδαριά της μπαγκαζιέρας που είχε στο μηχανάκι του και του έκλεψαν το ιδιωτικό πιστόλι του καθώς και μια γεμιστήρα με φυσίγγια.

Την Τρίτη στις 20.00 ώρα, ο αστυνομικός είχε σταθμεύσει τη μηχανή του στον δρόμο Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία. Εκεί άγνωστοι άντρες έσπασαν την κλειδαριά, του πήρανε το ιδιωτικό όπλο των 9mm και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Νέα Ερυθραία: Έκλεψαν το πιστόλι αστυνομικού

Ακόμα παραμένει μυστήριο κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν κλοπής και αν οι δράστες είχαν θέσει τον αστυνομικό υπό στενή παρακολούθηση.

Διεξάγονται έρευνες αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. Οι Αρχές έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για το πού μπορεί να έχει τριγυρνάει το όπλο. Επίσης ανησυχούν και για το γεγονός ότι οι κλέφτες δεν έκλεψαν τη μηχανή αλλά μόνο το όπλο που πήραν.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo