Νέα καταδίκη για τον δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη: Έκανε σούζες, χτύπησε άλλη μηχανή και προκάλεσε σοβαρή ζημιά σε 21χρονο αθλητή

Ελένη Τοπαλούδη: Το τροχαίο του δολοφόνου και το δικαστήριο

Την Δευτέρα, ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης, οχτώ μηνών με τριετή αναστολή, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Ειδικότερα, ο 23χρονος, που ενεπλάκη σε τροχαίο με έναν 21χρονο, στη Ρόδο, οδηγήθηκε προχθές, στο δικαστήριο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 Ιουνίου 2018, στις 5 το απόγευμα, εντός του οικισμού Πεύκων Λινδίων, όπου ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν εκινείτο με την βέσπα του με κατεύθυνση από Ε.O. Λάρδου- Λίνδου προς τους Πεύκους, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή, οδηγός της οποίας ήταν ο 23χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από την μηχανή, να σπάσει και τα δύο ζυγωματικά του προσώπου του και να διακομισθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα και να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, για να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον 21χρονο αθλητή

Στον 23χρονο αποδίδεται ότι δεν επέδειξε τη δέουσα σύνεση κατά την οδήγηση, ούτε είχε τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του, ρυθμίζοντας την ταχύτητα αυτού με βάση τις επικρατούσες συνθήκες της οδού, ενώ οδηγούσε στην μία ρόδα (σούζα), με συνέπεια να συγκρουστεί με το κανονικώς κινούμενο, σε αντίθετη κατεύθυνση επί της ανωτέρω οδού, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Κελετζιάν. Ο αθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί η επάνοδός του.

Ο αθλητής στο δικαστήριο κατέστησε σαφές ότι ο κατηγορούμενος τον χτύπησε, ενώ το δίκυκλο του βρισκόταν σε θέση «σούζας» και επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο ατύχημα, όχι μόνο κλόνισε την υγεία του, αλλά και του κόστισε στην πορεία του στο άθλημα.

Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, κατέθεσε κι ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ο κατηγορούμενος τα μόνα που θυμόταν είναι ότι δεν βρισκόταν σε θέση «σούζας» και ότι δεν φορούσε κράνος, ενώ πιθανολόγησε ότι ούτε και ο αθλητής φορούσε κράνος.

Related posts

LIDL: Τέλος οι ταμίες στην Ελλάδα – Πώς θα ψωνίζουμε

Νέα τραγωδία με νεκρή 10χρονη

Ιερέας έβαλε τέλος στη ζωή της σύζυγού του μπροστά στα παιδιά τους με τον πιο απάνθpωπο τρόπο – Θρńνος για την άτυχη Βικτωρία