Νέα μέτρα: Μάσκες παντού στην Αττική αν δεν πέσουν τα κρούσματα – Όλα τα νέα μέτρα

by Αντώνης Βαλμάς

Νέα μέτρα: Τι είναι πολύ πιθανόν να ισχύσει στην Αττική

Νέα μέτρα: Έρχονται νέα μέτρα από την κυβέρνηση λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Μάσκες παντού στην Αττική αν δεν πέσει ο αριθμός των κρουσμάτων.

Ειλημμένη απόφαση φαίνεται πως είναι για την κυβέρνηση η γενικευμένη χρήση της προστατευτικής μάσκας στον νομό Αττική. Αυτό θα γίνει εαν δεν παρατηρηθεί δραματική μείωση των κρουσμάτων τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Χρηστάκου για το Mega το επόμενο μέτρο που θα ληφθεί για την Αττική που εδώ και ημέρες καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα κορoνοϊού είναι η γενικευμένη χρήση της προστατευτικής μάσκας. Δηλαδή τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Νέα μέτρα: Μάσκες παντού στην Αττική αν δεν πέσουν τα κρούσματα

Αυτό το μέτρο βρίσκεται επί του παρόντος πάνω στο τραπέζι. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η σχετική απόφαση και απομένει να δούμε το πότε θα ενεργοποιηθεί, το οποίο θα εξατηρτηθεί από τους δείκτες που βλέπουμε καθημερινά.

Ουσιαστικά, αν δεν δούμε μια δραματική μείωση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες, θα μπει σε εφαρμογή κι αυτό το μέτρο από την κυβέρνηση.

Αναφορικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πρόκειται για ακόμα ένα θέμα που εξετάζει η κυβέρνηση και αναμένονται και γι αυτό αποφάσεις προσεχώς. Οι ιθύνοντες περιμένουν ότι ο συνωστισμός στα ΜΜΜ θα ενταθεί την εβδομάδα που ανοίξουν τα σχολεία.

Θα υπάρχει ενδεχομένως και αλλαγή στο ωράριο του δημοσίου προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Πηγή: MegaTV

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν