Νέες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Όρμηξε σε γυναίκα αστυνομικού

Πέτρος Φιλιππίδης: Όρμηξε σε γυναίκα αστυνομικό

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέες αποκαλύψεις έρχονται από το παρελθόν του γνωστού ηθοποιού, που προκαλούν ακόμη περισσότερη οργή, αηδία και απογοήτευση.

Μεταφέρθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Τρίπολης στην οποίες κρατείται σε καραντίνα για 7 ημέρες, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφάλειας για τον covid-19. Ο προφυλακισμός του όμως δεν έφερε το τέλος των προβλημάτων του.

Ο ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό όμως οι καταγγελίες για τη δράση του δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time μία αστυνομικός καταγγέλλει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε στο καμαρίνι του. Όταν τον είχε επισκεφτεί σε παράσταση του στο θέατρο.

Η καταγγέλλουσα γνώρισε τον ηθοποιό μέσα από το Facebook, στο οποίο είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για εκείνο σε κάποιο σχόλιο. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλα σχόλια και ξεκίνησε κουβέντα μαζί της, η οποία στην αρχή φαινόταν αθώα.

Να τονίσουμε ότι εκείνη την περίοδο η αστυνομικός ήταν ακόμα σε μικρή ηλικία. Έχοντας ξεκινήσει να φοιτά στη σχολή της αστυνομίας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης την κάλεσε με πρόσκληση στο θέατρο, στο οποίο η νεαρή πήγε με τη μαμά της. Όταν έφτασε οδηγήθηκε στη θέση της χωρίς να περιμένει στην ουρά και ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα ότι σε λίγο θα μπορεί να τον παρακολουθήσει στη σκηνή. Και στο διάλειμμα να τον επισκεφτεί στο καμαρίνι του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν εκείνη πήγε στο καμαρίνι του να τον συγχαρεί εκείνος της επιτέθηκε. Την έπιασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Εκείνη τρόμαξε, αντιστάθηκε, τον έσπρωξε, έφυγε από το θέατρο και δε ξαναμίλησαν ποτέ.

Related posts

Εξασφάλισε λεία αξίας 3.500.000 ευρώ: Η Σέρβα μπασκετμπολίστρια που διέπραξε 116 ληστείες και έγινε η πρώτη γυναίκα που απέδρασε από τον Κορυδαλλό

Καταστροφή για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Άρπαξαν τις Porsche του, σε απόγνωση η οικογένεια του

«Αν δεν μου κάτσεις, δεν θα περάσεις»: Ρίγος προκαλεί η κατάθεση της Λένας Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάλος με τα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια: Τον «τελείωσε» με τρεις προτάσεις τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και το σεβάστηκε»

Σάλος με τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για Φιλιππίδη και Λιγνάδη»

Η απόλυτη φρίκη με την υπόθεση στα Πετράλωνα: Στο Άγιο Όρος για 3 χρόνια ο 17χρονος μετά την καταγγελία

Δεν το χωράει ο νους: Ο γιος είχε βιαστεί μπροστά στην μητέρα του – Ο πατέρας βιντεοσκοπούσε την κακοποίηση στα Πετράλωνα

Εγκατέλειψε την Αθήνα ο Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός είναι ο νέος τόπος κατοικίας του, ζει στην απομόνωση