Νέες αποκαλύψεις: «Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και 6 μέρες πριν τη δολοφονία ο πιλότος έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του»

by Τόνια Τζαφέρη

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει

Γλυκά Νερά: Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Κάρολαϊν αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο. Και μάλιστα το οικόπεδο το αγόρασε με τα χρήματα που είχε πάρει από τη μητέρα της συζύγου του. Την είδηση επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.

Στο μεταξύ, η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου. Αποκάλυψε ότι η Κάρολαϊν είχε πει στον καθ’ ομολογία δράστη ότι θα χωρίσουν πριν ξεκινήσουν τις συνεδρίες.

«Η Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει. Πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη. Γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δε δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες.

Η κ. Μάρκου κατέληξε ότι η εντολέας της από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στις αρχές βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

Όλα αυτά τη στιγμή που τα δημοσιεύματα τριών βρετανικών εφημερίδων, ήρθαν να βάλουν και πάλι «φωτιά» στην υπόθεση. Αφού εμπλέκουν τον συζυγοκτόνο σε παράνομες ενέργειες, όπως για παράδειγμα η διακίνηση ναρκωτικών. Και αναφέρουν πως η Καρολάιν δολοφονήθηκε επειδή τον ανακάλυψε. Οι αρχές δεν έχουν ακόμα αποκλείσει αυτό το σενάριο.

Οι απαντήσεις του δολοφόνου των Γλυκών Νερών

Υποστηρίζει μέσα από τη φυλακή ότι δεν ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει για το φέρερτό της.

Ενώ όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Κάρολαϊν στην Αλόννησο. 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της Κάρολαιν 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά. Ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε: «Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου. Που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση».

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει

Και πρόσθεσε ότι «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ. Που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του.»

Υπενθυμίζεται πως τρία βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «Mirror», η «Daily Mail» και η «Sun» αναφέρουν πως ίσως η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε παράνομες ενέργειες, τις οποίες δεν επικροτούσε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo