Νεκρή η Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Το χειρότερο σενάριο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά, η γυναίκα που αγνοούνταν από τον Αύγουστο, είναι νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση του DNA που λήφθηκε από τον πατέρα της επιβεβαίωσε τις υποψίες που έφταναν μέχρι και την βεβαιότητα, όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr, για τον θάνατο της 53χρονης.

Η σορός της βρέθηκε στον Πόρο, όπου ξεβράστηκε από την θάλασσα τον Αύγουστο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες
Οι Αρχές είχαν στα χέρια τους δυο στοιχεία που είχαν ουσιαστικά, λύσει την υπόθεση: Το ρολόι στο χέρι της Σταυρούλας είναι το ίδιο με αυτό της σορού, όπως και μια ουλή στο σώμα της 53χρονης, η οποία ταιριάζει απόλυτα.

Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει πως το βράδυ της εξαφάνισης στην παραλία του Αλίμου, η Σταυρούλα μπήκε στη θάλασσα για μπάνιο και τα ρούχα έμειναν στο σημείο που τα άφησε.

Ωστόσο, στο σακίδιο της δεν βρέθηκε το πορτοφόλι της ή το κινητό της τηλέφωνο, τα οποία προφανώς και εκλάπησαν αφού η τσάντα έμεινε για ώρες ανοιχτή σε δημόσιο χώρο.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο