Νέο lockdown: Εισήγηση λοιμωξιολόγων για lockdown σε Ηράκλειο Κρήτης και Εύοσμο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Νέο lockdown: Στις δύο περιοχές έχουν εντοπιστεί πολλά κρούσματα από τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη

Νέο lockdown: Εισήγηση για καθολικό lockdown σε Ηράκλειο Κρήτης και Εύοσμο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έκαναν οι ειδκοί της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις δύο περιοχές έχουν εντοπιστεί πολλά κρούσματα από τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα στην απογευματινή ενημέρωση στις 18:00 από το Νίκο Χαρδαλιά.

Πέρα από το πιθανό νέο καθολικό κλείσιμο στις παραπάνω περιοχές, η επιδημιολογική κατάσταση έχει ξεφύγει και στην Κάλυμνο

Ο Δήμαρχος της Καλύμνου επιρρίπτει ευθύνες στον Μητροπολίτη, στις εκκλησίες και στους αρνητές μάσκας για τα άσχημα επιδημιολογικά δεδομένα στο νησί. Δεν έχει άδικο, καθώς στο νησί υπάρχουν περί τα 100 ενεργά κρούσματα σε πληθυσμό μόλις 16.000 κατοίκων.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Ο κόσμος έχει την εκκλησία για δεύτερο σπίτι, εκεί ξέφυγε η ιστορία, έχει ευθύνες και ο Μητροπολίτης, δεν είναι χριστιανικό να πηγαίνεις στην εκκλησία και αν κολλάς τον διπλανό σου. Είχα πει από το πρώτο lockdown, φώναζα να κλείσουν τα σχολεία, αλλά δεν εισακούστηκα, βιώνουμε καταστάσεις με μικρά παιδιά. Έχουμε αρνητές που δεν φορούν μάσκα, παρά τις εκκλήσεις που κάνω μήνες τώρα […] όταν κάτι στραβά φταίνει όλοι».

Επομένως πέρα από το Ηράκλειο Κρήτης και τον Εύοσμο-Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη, δεν θα ήταν διόλου απίθανο να μπει και η Κάλυμνος στην ίδια μοίρα του καθολικού lockdown.

Related posts

Τραγωδία: 38χρονη έγκυος υπέστη 3 ανακοπές – Νεκρό το μωρό της – Σε κρίσιμη κατάσταση η ίδια

Τώρα είναι στην αγκαλιά της Παναγίας: Νεκρή 11χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στις διακοπές

Νέα μεγάλη φωτιά στα τώρα: Εκκενώνονται δύο οικισμοί – Νέο μήνυμα από το 112