Νέο συγκλονιστικό πόρισμα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα: Σημάδια από νύχια είχε στο πρόσωπό της η Μαλένα

Πάτρα: Νεότερα στοιχεία για τον ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας

Νέα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν ο φως της δημοσιότητας, για τον άδοξο και πρόωρο θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα. Σημάδια από αμυχές είχε στο πρόσωπό της η 3,5 ετών Μαλένα. Τα νεότερα στοιχεία προκύπτουν από το πόρισμα των ιατροδικαστών για το τραύμα στο πρόσωπο του παιδιού που θεωρούν ότι έχει γίνει από νύχι και πιθανολογούν ότι έχει προέλθει από γυναικείο χέρι

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, στοιχεία που εμπεριέχονται στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα -οι οποίοι χαρακτηρίζουν έγκλημα τους θανάτους των 2 μικρότερων παιδιών της οικογένειας- «δείχνουν» μία γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας προέρχονται από γυναικείο χέρι.

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαλένας

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή οι ειδικοί μέτρησαν τα νύχια της Μαλένας και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αυτά τα τραύματα στο πρόσωπο δεν προήλθαν από εκείνη. Το παιδί δεν ξυνόταν στον ύπνο του, όπως είχε ισχυριστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα τραύματα στο στόμα και στη μύτη της Μαλένας προκλήθηκαν όπως διαπιστώθηκε από γυναικεία νύχια, που όπως φαίνεται έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής της.

ΚλείσιμοΌσο για τους ανθρώπους που προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδάκι στη ζωή, η έρευνα έδειξε πως τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσηλευτές που είχαν πάρει μέρος στις προσπάθειες ανάνηψης φορούσαν γάντια και άρα ήταν αδύνατον να έχουν προκαλέσει εκείνοι αυτά τα σημάδια.

Υπενθυμίζεται ότι έντονο προβληματισμό είχαν προκαλέσει και οι ισχυρισμοί της 33χρονης για το πανάκι που κρατούσε η κόρη της Μαλένα. Στην κατάθεσή της, η 33χρονη ανέφερε πως πήρε το πανάκι από τα χέρια του νεκρού παιδιού της αλλά σε άλλο σημείο τόνιζε πως όταν επέστρεψε με τους γιατρούς, η Μαλένα που είχε ήδη πεθάνει, είχε γυρίσει θέση και κρατούσε το πανάκι και πάλι στα χέρια της.

«Μιλάμε για έναν βίαιο στερητικό θάνατο που έχει προέλθει από εξωτερική ενέργεια. Αυτό το πόρισμα έχει τεκμηριωθεί από τα επιμέρους στοιχεία, από την προανακριτική διαδικασία, τη μελέτη των φακέλων και φυσικά δια της εις άτοπον απαγωγής» ανέφερε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου στο Mega.

Ερωτηθείς για το πόσα λεπτά χρειάζονται προκειμένου να επέλθει ο θάνατος μέσω της ασφυξίας, απαντά πως δεν είναι ακαριαίος και χρειάζονται μερικά λεπτά.

«Που σημαίνει ότι βλέπεις ένα παιδάκι να χτυπιέται μέχρι να επέλθει ο θάνατος μέσω της καταστολής του κεντρικού νευρικού συστήματος» εξήγησε.

Related posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω η ζωή μου να γίνει τηλεοπτική σειρά και να με υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή»

Αδιανόητο περιστατικό στην Πάτρα: Τοποθέτησαν σκούπα σε λακκούβα της Πάτρα – Το τρομερό σχόλιο για διάσημη μάγισσα

«Ίσως τα στοιχεία…»: Ανατροπή στην υπόθεση Πισπιρίγκου – Βόμβα Γιάννη Γλύκα για την υπόθεση της Πάτρας

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη σε βάρος της για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

«Άσε Ρούλα, θα το σκύψω εγώ για σένα το κεφάλι. Θα κλαίω εγώ αντί για σένα. Θα λυπάμαι εγώ αντί για σένα»

Χριστίνα Τσάφου: Τα είπε όλα με λίγα λόγια για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Τραγωδία στην Πάτρα: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας με τον θάνατο του 49χρονου – Η μάνα του «έχασε» 2ο παιδί μέσα σε 10 μήνες!

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία το 49χρονου που έδιωξαν από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Αδιανόητο περιστατικό στην Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με έμφραγμα, δεν τον δέχτηκαν και πέθανε στον δρόμο λίγο μετά