Ντοκουμέντο από τις φυλακές: Το κελί που κρατείται ο Φιλιππίδης με το Λιγνάδη

by Τόνια Τζαφέρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται με το Λιγνάδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο δημοφιλής ηθοποιός. Φαίνεται πως τα λόγια του δεν έπεισαν, ενώ οι μαρτυρίες, οι καταγγελίες και τα στοιχεία εις βάρος του, είναι πολλά.

Στην 15η τακτική ανακρίτριας απολογήθηκε ο ηθοποιός. Η ανάκριση έγινε υπό άκρα μυστικότητα και ο κατηγορούμενος απολογούνταν για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του γυναικών σε βάρος του. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Παρόλα αυτά, κρίθηκε προφυλακιστέος. Για την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ και σλημερα θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα. Απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει σε βαθμό κακουργήματος. Αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια. Μαζί με τον εισαγγελέα αποφάσισαν να του δείξουν το δρόμο προς τη φυλακή.

Έτσι αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις φυλακές της Τρίπολης. Μετά τη δίωξή του για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό ηθοποιού. Βρέθηκε στην ίδια φυλακή που κρατείται με αντίστοιχες κατηγορίες και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται με το Λιγνάδη

Στις φυλακές της Τρίπολης και των Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα. Ο λόγος είναι κυρίως για να μην υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων. Λόγω της ιδιαιτερότητας των αδικημάτων των κατηγορουμένων.

Η διαδικασία προβλέπει ότι ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και κρατηθεί για 7 ημέρες σε ειδικό θάλαμο καραντίνας. Μετά το πέρας των επτά ημερών θα οδηγηθεί σε έναν από τους πέντε θαλάμους. Στους οποίους θα συναντήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι πρώτες εικόνες από τον θάλαμο που θα οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνουν ένα σχετικά παλαιό κτίσμα. Το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τους vip θαλάμους και τις ανέσεις τους που οδηγήθηκε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον Κορυδαλλό.

Φωτογραφίες από το κελί του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται με το Λιγνάδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται με το Λιγνάδη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα