Ντόρα Μπακογιάννη: «Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια. Πρέπει να βρεθεί λύση για αυτό το παιδάκι»

by Τόνια Τζαφέρη

Ντόρα Μπακογιάννη: Πρέπει να βρεθεί λύση για αυτό το παιδάκι»

Ντόρα Μπακογιάννη: Η υπόθεση των Γλυκών Νερών συγκλόνισε τόσο την χώρα, αλλά έφτασε και στα ξένα πρωτοσέλιδα. Απασχολεί 24/7 όλα τα ΜΜΕ, ενώ οι εξελίξεις της δολοφονίας και περισσότερες πληροφορίες κάνουν την εμφάνιση τους. Μετά την ομολογία του δράστη, τα σχόλια και οι ερμηνείες, έχουν κυρίαρχο ρόλο. Η δολοφονία άγγιξε όχι μόνο την κοινή γνώμη, αλλά και άτομα που εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν παραλείπουν παρά να αναφερθούν στο θέμα.

Τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, σχολίασε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο MEGA.

«Πάρα πολύ άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες από τα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αδύνατο όταν έχασες τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο, είναι αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι» σχολίασε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στο MEGA.

Όσον αφορά τις ποινές, τόνισε ότι τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια.

«Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα. Πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Καρολάιν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα» πρόσθεσε.

«Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι».

Οι αναλυτικές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα