Ντράπηκε και η ντροπή: Σκοτώθηκε ο άντρας της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και τώρα της ζητούν πίσω την αποζημίωση

Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Η γυναίκα προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία

Το 2008 ένας άνδρας έχασε ακαριαία τη ζωή του σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και πλέον η Hellenic Train ζητάει πίσω την αποζημίωση που είχε δώσει στη χήρα του ανδρός.

Ειδικότερα, σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα, που έχασε τον άνδρα της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, το 2008, σε αφύλαχτη διάβαση, καθώς μετά από 15 χρόνια της ζητούν πίσω την αποζημίωση που της έδωσαν.

Η κ. Κωνσταντίνα, μιλώντας στο Mega για τις δυσκολίες που περνά τα χρόνια που ακολούθησαν μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα, υπογραμμίζει ότι αφού δικαιώθηκε δικαστικά πλέον η Hellenic Train της ζητά να επιστρέψει τα χρήματα, υποστηρίζοντας ότι ευθύνεται ο ΟΣΕ, καθώς το αμάξι που οδηγούσε ο σύζυγός της συγκρούστηκε με τρένο που πήγαινε από την Λάρισα στο Βόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν ούτε φωτεινοί σηματοδότες, ούτε μπάρες.

Το εξώδικο που έστειλε η Hellenic Train, το 2022, στη χήρα του οδηγού του οχήματος που συγκρούστηκε με το τρένο, αναφέρει ότι την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ κι όχι η εταιρεία και της ζητά πίσω και τα χρήματα που της έχουν καταβάλει έως τώρα.

Σιδηροδρομικό δυστύχημα: «Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008»

«Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο κι έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και – θεωρητικά – καταβλήθηκαν όλα τα ποσά. Βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρυσι τον Οκτώβριο. Και μου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό, τι έχει καταβάλει γιατί ευθύνη έχει ο ΟΣΕ» επεσήμανε η χήρα.

Η ίδια κατήγγειλε ότι υπάρχουν συνολικά 40 αφύλακτες διαβάσεις στην διαδρομή Λάρισας – Βόλου και όπως μετά τον θάνατο του συζύγου της άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί.

Related posts

Ρόδος: Τουρίστας που κόντεψε να πεθάνει από ένα κομμάτι κρέας διεκδικεί αποζημίωση 300.000 ευρώ

Νέα ανακοίνωση της ΡΑΕ: Η αποζημίωση που δικαιούστε αν έγινε διακοπή του ρεύματος στο σπίτι σας, πως θα πάρετε τα λεφτά

Πρωτόγνωρο σκηνικό στην Νέα Ιωνία: Διέλυσαν αρραβώνα με αποζημίωση 50.000 ευρώ – Η «νύφη» είναι μόλις 14 ετών

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το τραγικό δυστύχημα, ο θάνατος της γυναίκας και του παιδιού του, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος

Αποζημίωση 1.500.000 ευρώ για τον θάνατο της Μαλένας ήθελαν Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης: Ανατριχιάζει όλη η χώρα

“Πολύ περισσότερα από 2.000”: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της εταιρείας από εγκλωβισμένη οδηγό – Το ποσό που ζητάει

Αγωγές και μηνύσεις κατά της Αττικής Οδού ετοιμάζουν πολίτες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά ΙΧ που «θάφτηκε» στο χιόνι στην Αττική Οδό

Αυστραλία: Πάνω από 10.000 πολίτες ζητούν αποζημίωση για τις παρενέργειες που υπέστησαν από το εμβόλιο