Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατέκτησε τη κορυφή: Κέρδισε το χρυσό στο βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην

Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: Χρυσός στο βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ από τη Καρδίτσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην στην Αττάλεια της Τουρκίας. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής διατήρησε τον τίτλο του αφού είχε κατακτήσει και πέρσι αυτή την νίκη.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ επικράτησε εύκολα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τερμάτισε με επίδοση 2.58.44 και πλέον στοχεύει στη συμμετοχή του στο ερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού (Βουδαπέστη, 19-27/8) που θα είναι το έκτο της καριέρας του

Χρυσός ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η χώρα μας μετά το χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη νωρίτερα στα 20 χλμ. (1 ώρα 29.56), πρόσθεσε στη συλλογή της άλλα 2 χρυσά.

Η Όλγα Φιάσκα στα 35χλμ είχε επίδοση 2.58.44, κατακτώντας την πρώτη θέση. Η αθλήτριά μας ήδη στρέφει το βλέμμα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, επιδιώκοντας παράλληλα πρόκριση στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Χρυσή και η Αναστασία Αντωνοπούλου. Η αθλήτρια μας που θέλει διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κ20 του καλοκαιριού, τερμάτισε πρώτη στα 10χλμ. βάδην με 48.4.

Μεγάλη δύναμη στο βάδην η Ελλάδα

Κάνοντας έτσι την χώρα μας μεγάλη δύναμη στο βάδην, όχι μόνο στο Βαλκανικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Related posts

Μ. Παρασκευή: Τι ώρα βγαίνει ο Επιτάφιος για την περιφορά

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με 30χρονη, δεν άντεξε