Ο «Αθηναίος»: Αυτός είναι ο σκληρός χούλιγκαν που παραδόθηκε στις Αρχές

by Τόνια Τζαφέρη
Ο «Αθηναίος»: Αυτός είναι ο σκληρός χούλιγκαν που παραδόθηκε στις Αρχές

«Αθηναίος»: Ποιος είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε στις αρχές και συμμετείχε στην δολοφονία του Άλκη

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. από Χούλιγκανς. Ένας ακόμη που συμμετείχε στην επίθεση της μοιραίας νύχτας είναι και ο 25χρονος “Αθηναίος”, όπως έχει ονομαστεί, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές.

Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του.

Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, επονομαζόμενος και «Αθηναίος», είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο «Αθηναίος»: Αυτός είναι ο σκληρός χούλιγκαν που παραδόθηκε στις Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος, ο οποίος κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας, ζούσε τον προηγούμενο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν ως ντελιβεράς. Κατά συνέπεια, απομακρύνεται το σενάριο ο 25χρονος να ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην «παγανιά θανάτου», με θύμα τον άτυχο Άλκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον 25χρονο Αθηναίο που παραδόθηκε

Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, φέρονται να είχαν φτάσει στα «ίχνη» του, έχοντας εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Ο ίδιος ωστόσο «πρόλαβε» και παραδόθηκε στις Αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία με τη μητέρα του, Βαλεντίνα, η οποία του ζήτησε να εμφανιστεί και να παραδοθεί.

Ο «Αθηναίος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου χθες πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας.

Προτεινόμενα