«Ο ένας χαροπαλεύει και ο άλλος είναι με εγκαύματα στα χέρια»: Σηκώνει την τρίχα ο πατέρας των 2 πυροσβεστών που νοσηλεύονται

by Τόνια Τζαφέρη

Πατέρας πυροσβεστών: «Ο ένας χαροπαλεύει και ο άλλος είναι με εγκαύματα στα χέρια»

Πατέρας πυροσβεστών: Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός πατέρα δύο παιδιών, οι οποίοι βρέθηκαν ως εθελοντές στις πυρκαγιές της Αττικής, προκειμένου να βοηθήσουν και εκείνοι στην κατάσβεση τους, με όποιον τρόπο μπορούν.

Δυστυχώς όμως ύστερα από την μάχη με την φωτιά, έχουν εγκαύματα στο σώμα τους με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται στο ΚΑΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο εθελοντές έπειτα έδωσαν σκληρή μάχη με τις φλόγες στις πυρκαγιές σε δάση της Αττικής. Όπου ο κίνδυνος για εγκλωβισμό από την φωτιά είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ο κ. Κώστας Μάνιας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως «Τα δύο παιδιά μου είναι στο ΚΑΤ. Tο ένα χαροπαλεύει στην Εντατική και το άλλο στον θάλαμο με εγκαύματα στα χέρια».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας των δύο αγοριών από τις Αφίδνες «επειδή έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Tα παιδιά δεν καήκαν στην προσπάθεια να σώσουν τα σπίτια τους αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος».

Πατέρας πυροσβεστών: «Ο ένας χαροπαλεύει και ο άλλος είναι με εγκαύματα στα χέρια»

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του σοβαρά τραυματισμένου ο κ. Μάνιας δήλωσε πως «οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το παιδί μου που είναι στην εντατική. Λένε ότι είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Ανησυχώ γιατί όταν ρωτάω τον γιατρό αν κινδυνεύει η ζωή του δεν μου αποκλείει τίποτα».

Όσον αφορά τον δεύτερο γιο του ανέφερε πως έχει τραυματιστεί σοβαρά στα χέρια και στα πόδια με εγκαύματα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τις φωτιές, εγκατέλειψε την μοτοσυκλέτα του που κάηκε ολοσχερώς και διέφυγε με τα πόδια.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν