Ο ήρωας εθελοντής πυροσβέστης που έπεσε στο καθήκον – Ο θρήνος και το τελευταίο αντίο

by Τόνια Τζαφέρη

Βασίλης Φιλώρας: Ο ήρωας εθελοντής πυροσβέστης που έπεσε στο καθήκον

Βασίλης Φιλώρας: Δυστυχώς οι καταστροφικές πυρκαγιές που κατακαίουν την χώρα μας σε διάφορες περιοχές, εκτός από τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκαλέσει. Την καμένη γη και περιουσία που χάνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Στέρησαν την ζωή ενός εθελοντή πυροσβέστη με τον πιο τραγικό και άδικο τρόπο.

Ο πρώτος νεκρός από τις καταστρεπτικές φωτιές της Αττικής, ο Βασίλης Φιλώρας, πατέρας δύο παιδιών, έχασε την ζωή του άδικα. Ενώ πάλευε ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Βασίλης Φιλώρας: Ο ήρωας εθελοντής πυροσβέστης που έπεσε στο καθήκον

Άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ την Παρασκευή, όπου είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε ηλεκτροπληξία αφού έπεσε στο κεφάλι του γυμνό καλώδιο της ΔΕΗ.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Έκκληση προς όλους όσους μπορούν να συνδράμουν προς την οικογένεια του Βασίλη Φιλώρα του εθελοντή πυροσβέστη. Που έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια να βοηθήσει στις πυρκαγιές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κάνουν οι φίλοι του.

Ο αδικοχαμένος πατέρας αφήνει πίσω του δύο μικρά παιδιά. Γι’ αυτό και στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει παράκληση για βοήθεια προς την οικογένεια που βιώνει δύσκολες ώρες.

Βασίλης Φιλώρας: Ο ήρωας εθελοντής πυροσβέστης που έπεσε στο καθήκον

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo