«Ο κορονοϊός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία»: Νεκτάριος Μουλατσιώτης – Η εκκλησία και τα θαύματα

Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Η εκκλησία, η Θεία Κοινωνία και τα θαύματα

Σε παλαιότερο βίντεο χαρακτήρισε τη Θεία Κοινωνία σαν το καλύτερο αντίδοτο για οποιαδήποτε ασθένεια: “Είναι το καλύτερο αντίδοτο του θανάτου”, είπε. «Ο κορονοϊός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία; Ο ιός της γρίπης, ο ιός Η1Ν1, η ηπατίτιδα, το AIDS, ή άλλες ασθένειες μεταδίδονται μέσω της Θείας Κοινωνίας; Τι χρειάζεται να προσέχουν οι πιστοί την ώρα που προσέρχονται στην Εκκλησία για να Κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού; Η Θεία Κοινωνία είναι ΖΩΗ»

«Ο κορονοϊός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία»: Νεκτάριος Μουλατσιώτης – Η εκκλησία και τα θαύματα

Ολόκληρη η αλήθεια από τον Νεκτάριο Μουλατσιώτη

Η Θεία Κοινωνία δεν είναι τύπος του Ιησού Χριστού. Είναι ο ίδιος Ιησούς Χριστός που είναι η ζωή, που είναι ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων ημών. Η Θεία Κοινωνία μεταδίδει τη ζωή στους ανθρώπους και όχι ασθένειες. Τις ασθένειες τις εξαλείφει ο Χριστός. Δυο χιλιάδες χρόνια και πλέον ποτέ δεν είχαμε κρούσμα μετάδοσης ασθένειας από τη Θεία Κοινωνία.

Ιερείς που λειτουργούσαν στα νοσοκομεία με πάρα πολλές ασθένειες, ποτέ δεν κόλλησαν κάποια ασθένεια. Ακόμα και ιερείς που παλαιότερα Κοινωνούσαν τους λεπρούς δεν κόλλησαν τίποτα. Εμείς οι χριστιανοί δεν πρέπει να φοβόμαστε να Κοινωνήσουμε, διότι μέσα από τη Θεία Κοινωνία παίρνουμε ζωή που είναι ο ίδιος ο Χριστός και όχι ασθένειες. Ο Χριστός νίκησε το θάνατο και μας δίνει ζωή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν