Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το όραμα του: «Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Κληθήκαμε να διαχειριστούμε πρωτοφανείς κρίσεις και το κάναμε με υπευθυνότητα”

Η ομιλία του Πρωθυπουργού προκάλεσε αίσθηση στην Θεσσαλονίκη, όπου και μίλησε αναλυτικά για το όραμα και την θέληση να αλλάξει η Ελλάδα.

Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτό είναι το όραμα το οποίο είχε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την Ελλάδα και το οποίο συνέχισαν όλοι όσοι ηγήθηκαν της παράταξής μας. Αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την πατρίδα μας θα τη συνεχίσουμε αταλάντευτα. Και θα τη συνεχίσουμε έχοντας εσάς, τα στελέχη μας, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Κρατήσαμε όρθια την ελληνική κοινωνία και τον παραγωγικό ιστό της χώρας”

Κληθήκαμε να διαχειριστούμε πρωτοφανείς κρίσεις και το κάναμε με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με ειλικρίνεια. Το κάναμε στον Έβρο, στις μεγάλες προκλήσεις στο Αιγαίο, στην πανδημία. Κρατήσαμε όρθια την ελληνική κοινωνία και τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εξωγενές κύμα ακρίβειας. Και γνωρίζουμε καλά ότι τα εισοδήματα των νοικοκυριών πολιορκούνται από την ακρίβεια. Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας να στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στρέφοντας πάντα το βλέμμα μας στους πιο αδύναμους.

Ποτέ δεν είχε δρομολογηθεί στη Θεσσαλονίκη με τέτοια συνέπεια ένας τέτοιος σημαντικός όγκος μεγάλων παρεμβάσεων που αλλάζουν ουσιαστικά την όψη της πόλης: το Μετρό, το flyover, η ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το παράκτιο μέτωπο, το στρατόπεδο «Παύλος Μελάς». Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, όχι μόνο με μεγάλα έργα υποδομής, αλλάζει διότι μετατρέπεται σε ένα σύμβολο όλων των σημαντικών αναπτυξιακών δυνατοτήτων που έχει αυτός ο τόπος. Μία πόλη που μπορεί πια να προσελκύει επενδύσεις στην καινοτομία και στην υψηλή τεχνολογία.

Related posts

Θρήνος για τον 20χρονο Μιχάλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ επέστρεφε από πανηγύρι

Τραγωδία στην Αττική Οδό

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες