Ο κύβος ερρίφθη: Η ημερομηνία που θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές

Εκλογές: Ποτέ ακριβώς θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές 2023

Τα δημοσιεύματα περί εκλογών όλο και πληθαίνουν με τα κόμματα να βρίσκονται πυρετωδώς σε προετοιμασίες για την μεγάλη μάχη.

Τα σενάρια που θέλουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από σενάρια, αόριστες πληροφορίες ή φήμες μέσα από τη Νέα Δημοκρατία. Αντίθετα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, είναι οι δηλώσεις κάποιων στελεχών, τα οποία μάλιστα αναφέρουν και συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι ημερομηνίες που δόθηκαν για τις εκλογές

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η δήλωση που έκανε ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγακας, μιλώντα στο Kontra24 και τη Νατάσα Γιάμαλη. Ο βουλευτής έδωσε δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις πρόωρες εκλογές, με τις δύο ημερομηνίες να έχουν διαφορά μία εβδομάδα μεταξύ τους:

«Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Γιόκακας.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει γιατί οι δηλώσεις του έρχονται σε αντίθεση με όσα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός, ο βουλευτής δήλωσε: «Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».

Related posts

Η ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: Η απάντηση του ζευγαριού στις φήμες

Δημοσκόπηση: Οι Έλληνες εμπιστεύονται τον Κυριακό Μητσοτάκη και τον θεωρούν ως τον πιο κατάλληλο και πιο ικανό Πρωθυπουργό

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, επιμένω στη δέσμευσή μου

Κατάργηση για όλους η εισφορά αλληλεγγύης το 2023 – Τι κερδίζουν συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι

Έτοιμος για Πρωθυπουργός ο Αλέξης: O Τσίπρας θα δώσει επίδομα ενοικίου 350 ευρώ σε 150.000 νέους

Πανδημία: Η επιτροπή των ειδικών θα εξετάσει την επαναφορά της μάσκας

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε στις εκλογές να είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά»

Ελένη Φουρέιρα: «Γουστάρω που είμαι σέξι, βγαίνει από μέσα μου»

Αναστασία: «Αν δεν ήταν τσιγγάνος ο προπάππους της μητέρας μου μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή»