Ο ορισμός της αληθινής αγάπης: Έσπρωξε το καροτσάκι του τετραπληγικού συντρόφου της σε μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων

Αληθινή αγάπη: Μία γυναίκα έσπρωξε τον σύντροφο της με καροτσάκι, σε μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων

Αληθινή αγάπη: Ο σύντροφός της έμεινε παράλυτος από τους ώμους και κάτω, ύστερα από ένα ατύχημα στο μπάσκετ. Ο 30χρονος Matt Wetherbee, ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία δύο χρόνια, μετά το ατύχημα που κατέστρεψε το πάνω μέρος της σπονδυλικής του στήλης, λίγες ημέρες πριν κάνει πρόταση γάμου στην επί πέντε χρόνια κοπέλα του Kaitlyn Kiely.

Μετά το ατύχημα υποβλήθηκε σε εκτεταμένες θεραπείες με την ελπίδα να μπορέσει κάποια μέρα να σταθεί ξανά στα πόδια του και να χρησιμοποιήσει τα δύο του χέρια για να κάνει την πρόταση στην Kaitlyn, η οποία τον βοήθησε να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή. Τη Δευτέρα, το ζευγάρι ήθελε να αποδείξει ότι μπορούσε να ξεπεράσει όλα του τα εμπόδια και γι’ αυτό η Kaitlyn έσπρωξε τον Matt κατά μήκος των 42 χιλιομέτρων της διαδρομής του μαραθωνίου της Βοστώνης.

Η Kaitlyn είπε: “Προσπαθούμε τώρα να καταλάβουμε πώς να προσαρμοστούμε στη νέα μας ζωή.”

Μία συγκινητική ιστορία αληθινής αγάπης

Τη Δευτέρα, το ζευγάρι ήθελε να αποδείξει ότι μπορούσε να ξεπεράσει όλα του τα εμπόδια. Γι’ αυτό η Kaitlyn έσπρωξε τον Matt κατά μήκος των 42 χιλιομέτρων της διαδρομής του μαραθωνίου της Βοστώνης. Η Kaitlyn εκπαιδεύτηκε για τον αγώνα για εβδομάδες με μία δανεική αγωνιστική καρέκλα γεμάτη με σακούλες αλατιού βάρους 22 κιλών για να κάνει πρόβα τη στιγμή που θα έσπρωχνε τον Matt.

Δυστυχώς, όμως, έχασαν την προθεσμία εγγραφής και οι υπεύθυνοι τους είπαν ότι δεν μπορούσαν να λάβουν μέρος στο μαραθώνιο.

“Στεναχωρηθήκαμε όταν ακούσαμε κάτι τέτοιο,” είπε η Kaitlyn.

Αληθινή αγάπη: Κατάφεραν να κάνουν το ταξίδι των 42 χλμ

Τελικά βρήκαν έναν τρόπο να συμμετάσχουν στον αγώνα με τη βοήθεια μιας τοπικής εταιρείας, της HOTSHOT, που παράγει αθλητικά ποτά. Στις 9 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν από την επίσημη εκδήλωση, το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι των 42 χιλιομέτρων. Όταν πέρασαν τη γραμμή τερματισμού 5,5 ώρες αργότερα δέχθηκαν συγχαρητήρια από φίλους και μέλη της οικογένειας.

“Αυτή ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή και για τους δυο μας. Ήμουν συγκλονισμένος όταν είδα πόσα άτομα βρίσκονταν στη γραμμή τερματισμού,” είπε ο Matt.

“Και οι δύο συγκινηθήκαμε στο τέλος. Έκλαψα, και αυτό δεν συμβαίνει συχνά.”

Η Kaitlyn πρόσθεσε: “Είναι ένα συναρπαστικό συναίσθημα, αλλά το να έχεις την αγάπη της ζωής σου να κάθεται στην καρέκλα μπροστά από εσένα και με όλη την οικογένειά σου και τους φίλους σου εκεί,” είπε, “είναι ίσως το πιο cool πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.”

Στη γραμμή τερματισμού το HOTSHOT έδωσε στον Matt μία επιταγή 25.000€ για να επισκεφθεί το κέντρο φυσικοθεραπείας Journey Forward.


Related posts

Ρίγη συγκίνησης στην Βέροια: Ο Γιάννης κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και περήφανος έκανε παρέλαση με το αμαξίδιο του

Λίγα λόγια με μεγάλη σημασία: Η προσευχή που πρέπει να λες όταν ανάβεις κερί και που θα σου αλλάξει την ζωή

Εξομολόγηση αναγνώστριας: “Ο φίλος μου με απάτησε με την αδερφή μου. Πήγαν να μου εξηγήσουν, αλλά τους έδιωξα. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει έκτοτε”

Χωρισμένος πατέρας αποκαλύπτει: «Εσύ είσαι με το αναπηρικό καροτσάκι, πώς να μπούμε; Είναι κυριλέ το μαγαζί!» μου είπε στο πρώτο ραντεβού

Αληθινή ιστορία: Μετά το σοβαρό τροχαίο ο γιος συνήλθε, δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει και η απάντησή του ξαφνιάζει

«Όταν με δεις γέρο να λερώνομαι και να μη μπορώ να ντυθώ»: Γράμμα γροθιά στο στομάχι από πατέρα στο παιδί του

Κανείς δεν τον γνώριζε: Ο σύντροφος της Λίτσας Διαμάντη είναι γνωστός επιχειρηματίας και ζουν 15 χρόνια μαζί

12χρονος συγκινεί: Το παιδί που έμαθε να ράβει λούτρινα παιχνίδια για να τα δώσει σε άρρωστα παιδιά

«Η διαίσθηση μιας γυναίκας είναι συνήθως ακριβής»: Κατάλαβε ότι ο σύντροφός της την απατά όταν άλλαξε τον τρόπο που την φιλούσε