Ο παντοπώλης που ντρόπιασε τη κυβέρνηση και τις πολυεθνικές: Προσφέρει δωρεάν γάλα και παιδικές τροφές σε όσους έχουν ανάγκη

Καβάλα: Χίλια μπράβο στον Τάσσο Βιλάνο για τη πράξη αλληλεγγυής στο μαγαζί του

Ενώ το κύμα ακρίβειας χτυπάει τα νοικοκυριά της χώρας, μπορεί η κυβέρνηση να σχεδιάζει το καλάθι του νοικοκυριού που αποδείχτηκε φιάσκο με εκπτώσεις του 1 λεπτού, ωστόσο υπάρχουν καταστηματάρχες εκεί έξω που δίνουν ελπίδα. Ο Τάσσος Βιλάνος είναι ο νέος παντοπώλης από την Καβάλα, που προέβη σε μια υπέροχη πράξη αλληλεγγυής, καθώς προσφέρει δωρέαν βρεφικές τροφές σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο Τάσσος Βιλάνος από την Χρυσούπολη Καβάλας γνωστοποίησε την πρωτοβουλία του με μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει: «Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σούπερ μάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε Βρεφικές τροφές. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας, δεν είχε την δυνατότητα να ταΐσει τα μωρά του. Με θυμώνει και με στεναχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση.

Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά,

Παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο.

Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προιόν από τα παραπάνω.

Επίσης παίρνω την απόφαση από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του, με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε.

Καλά μυαλά σε όλους…».

Καβάλα: Η ανακοίνωση από τον Τάσσο Βιλάνο

Ο παντοπώλης που έγινε viral στα social media με την πρωτοβουλία αλληλεγγύης μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του Open.

«Διάβασα στο διαδίκτυο για μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία τοποθέτησε αντικλεπτικά σε βρεφικές τροφές και με γέμισε θλίψη και με θύμωσε. Οπότε έπρεπε να δράσω. Δεν μπορώ να διανοηθώ μια μάνα να μην έχει να ταΐσει το παιδί της», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου.

Related posts

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες

Απανωτά τα σοκ: Νεκρός και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, λίγες ώρες μετά τον Στάθη – Διπλός θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ασύλληπτη τραγωδία: 37χρονος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει ηλικιωμένο