Ο πατέρας της Κάρολαϊν πήρε την μεγάλη απόφαση: Η ζωή της μικρής Λυδίας αλλάζει για τα καλά μετά από αυτό

Πατέρας Κάρολαϊν: Καμία σχέση δεν θα έχει η μικρή Λυδία με τους γονείς του Μπάμπη

Ο Ντέιβιντ Κράουτς έκανε ξεκάθαρο πως η εγγονή του δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Αφορμή στάθηκε η επιστολή που έλαβε από τον Μπάμπη, που αποκαλύπτει πως ήταν μπλεγμένος σε συμμορία ναρκωτικών, η Κάρολαϊν το γνώριζε, γι’ αυτό την σκότωσε.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, επανέλαβε ότι ο γαμπρός του ήταν μπλεγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την Καρολάιν. Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν την σκότωσε συμμορία.

Έξαλλος ο πατέρας της Κάρολαϊν που οι γονείς του Μπάμπη θέλουν την επιμέλεια της Λυδίας

Όπως λέει έχει παραδώσει την επιστολή αυτή στην αστυνομία και τόνισε πως οι αρχές είναι πλήρως ενήμερες για τις πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν θέλει καμία σχέση με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους».

«Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» κατέληξε.

Related posts

Νέα αδιανόητη αποκάλυψη: «Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς

«Γι’ αυτό τη σκότωσε, τότε τρελάθηκε τελείως»: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν και λέει τα πάντα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ξεσπάει ο Ντέιβιντ Κράουτς για τη δολοφονία της Κάρολαϊν: Η μικρή Λυδία, η επιμέλεια και ο δολοφόνος που «αφαίρεσε δυο ζωές»

Δικαίωση για τη Καρολάιν: Η απόφαση του δικαστηρίου «αποτέλειωσε» τους γονείς του Αναγνωστόπουλου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ποια η απόφαση του Δικαστηρίου

«Σκούρα» τα πράγματα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Ανατροπή στην υπόθεση μετά την εγκατάλειψη της δικηγόρου του

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαβάζει μέσα στο κελί και ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες

«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της Κάρολαιν: «Για το μόνο πράγμα που στενοχωριέμαι είναι που συνέλαβαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»

Χαμογελάει από ψηλά η Κάρολαϊν: Η μεγάλη αλήθεια για τη Λυδία και οι 7 λέξεις του Ντέιβιντ Κράουτς που «τελείωσαν» τον Αναγνωστόπουλο