Ο πατέρας της Κάρολαϊν «τελειώνει» τον Μπάμπη: Τρέμει μέσα στο κελί του ο Αναγνωστόπουλος

Καρολάιν: Θα χαμογέλαει από ψηλά για την μικρή Λυδία

Τεταμένες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στους γονείς της Καρολάιν και τους γονείς του δολοφόνου. Οι γονείς της Καρολάιν φροντίζουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα υγιές περιβάλλον ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτήριζει “απαράδεκτο” πως η Λυδία έχει το επίθετο του δολοφόνου της μητέρας της.

Στην αποκάλυψη πως η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, θα αλλάξει σύντομα το επίθετό της, προχώρησε ο παππούς της, Ντέιβιντ Κράουτς.

«Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της» ανέφερε σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Καρολάιν, συμπληρώνοντας πως η μικρή θα πάρει είτε το επίθετο της μητέρας της ή αυτό του συζύγου της θείας της και αδελφής της Καρολάιν.

«Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει» είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Η κόρη της Καρολάιν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα

«Ο νόμος στην Ελλάδα είναι σαφής σχετικά με τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να αλλάξει το όνομά του. Αν θα πάρει το όνομα της μητέρας της ή το όνομα του συζύγου της αδελφής της, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Η Λυδία θα μπορεί να κάνει αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα» πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη