Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό

by Τόνια Τζαφέρη
Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό

Πέτρος Φιλιππίδης: Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται σπίτι του

Με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 20,000 ευρώ ο ηθοποιός που κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς είναι και πάλι ελεύθερος.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό

Ο γνωστός ηθοποιός, η δίκη του οποίου συνεχίζεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό. Ο ίδιος βγήκε από την πίσω πόρτα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ.

Στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

«Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα, μέχρι σήμερα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν, καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος χθες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μανέλη: Η εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έζησε στην Αμερική

Κωνσταντινίδου – Χάνος: Μαζί στο θέατρο για τη Μαρία Χάνου

Θρήνος για πρώην παίκτη του Rising Star: Συγκλονίζει περιγράφοντας πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της 32χρονης Γεωργίας

Αποκάλυψη: Η σωτήρια κίνηση της ηλικιωμένης που σκοτώθηκε στην Πλάκα και έσωσε τους μαθητές του σχολικού

ΜΟΛΙΣ «ΕΣΚΑΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 400 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 150 ΕΥΡΩ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Προτεινόμενα