Ο Πρόεδρος της Αρχαίας Ολυμπίας χτύπησε τη γροθιά στο τραπέζι απέναντι στον Χρυσοχοΐδη και αποχώρησε

Πρόεδρος Αρχαίας Ολυμπίας: Χτύπησε τη γροθιά στο τραπέζι απέναντι στον Χρυσοχοΐδη

Πρόεδρος Αρχαίας Ολυμπίας: Με έντονο ύφος απέναντι στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Πρόεδρος Αρχαίας Ολυμπίας: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε σε σύσκεψη με τον δήμαρχο στην Αρχαία Ολυμπία, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και άλλους φορείς. Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα αναφέρθηκαν, 20 σπίτια έχουν καεί στον Πλάτανο, το Πελόπιο και την Καυκανιά. Να τονισθεί ότι η πυρκαγιά παραμένει επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη.

Όπως μεταδίδει το ilialive, υπήρξε ένταση με τους τοπικούς παράγοντες. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Πάνος Μαντάς, ξεσπάθωσε για την έλλειψη των εναέριων μέσων στο μεγαλύτερο μέρος της πυρκαγιάς. Έφυγε χτυπώντας την γροθιά στο τραπέζι μαινόμενος.

Πρόεδρος Αρχαίας Ολυμπίας: Χτύπησε τη γροθιά στο τραπέζι απέναντι στον Χρυσοχοΐδη

Αρχαία Ολυμπία: Με τον Πρόεδρο ήρθε αντιμέτωπος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Σύμφωνα και με άλλες πληροφορίες έντονο ήταν το ύφους του Προέδρου στην Αρχαία Ολυμπία, απέναντι στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε αντιμέτωπος με τις έντονες διαμαρτυρίες της τοπικής κοινότητας της Αρχαίας Ολυμπίας για την πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη, η οποία απειλεί τον αρχαιολογικό χώρο. Συγκεκριμένα τον κατηγόρησαν για μεγάλες ελλείψεις πυρόσβεσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2007. Αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι λένε ότι παλεύουν μόνοι τους.

«Υπάρχει έλλειψη πυροσβεστικής. Σίγουρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μπορούσε να συντονίσει καλύτερα τα διαθέσιμα μέσα» ανέφερε το Ionia Tv.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν