Ο πρώτος που μίλησε: Τι είχε πει ο Κατερινόπουλος στο «Φως στο Τούνελ» για τον δολοφόνο της Καρολάιν αμέσως μετά το έγκλημα

Ο πρώτος που μίλησε: Ο Κατερινόπουλος για τον δολοφόνο της Κάρολαιν

Ο πρώτος που μίλησε: Αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, είδαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες το επεισόδιο με το «Φως στο Τούνελ», να προσπαθεί να ρίξει φως στη σκοτεινή υπόθεση.

Εντύπωση είχε προκαλέσει η στάση του εν αποστρατεία αστυνομικού διευθυντή Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος κλήθηκε πολλάκις να σταματήσει να μιλά, καθώς όσα ακούστηκαν στον αέρα του «Τούνελ» παραήταν νωρίς να ακουστούν από επίσημα χείλη.

Ο Κατερινόπουλος στην πρώτη εκπομπή της Νικολούλη μετά το έγκλημα, έλεγε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά. Έλεγε πως είναι πολύ περίεργο, αυτό που δεν έκανε ο σύζυγος. Τόνιζε, συγκεκριμένα, ότι οι πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι σε περίπτωση ανάγκης να μην καλούν στο 100, αλλά στο 112. Δεν μπορούσε, λοιπόν, -μεταξύ άλλων- να εξηγήσει γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση, στην οποία έπρεπε να προχωρήσει μηχανικά, λόγω της εκπαίδευσής του.

Τα λόγια του πρώτου που μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

«Κύριε Κατερινόπουλε, για να μην παρερμηνεύουν όσα λέμε, ας προσέχουμε λίγο», είπε η Νικολούλη με τον ίδιο να απαντά: «Μα δεν μιλάμε για παρερμηνεία!».

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κάνει αναπαράσταση και με τα τηλέφωνα και σε όλα. Στον τρόπο χειρισμού του τηλεφώνου. Αν δεν κάνανε να κάνουν! Πώς το κατάφερε;», είπε ρίχνοντας τα βέλη του και συνέχισε: «Είναι πολυδιάστατη υπόθεση αυτή. Οι Αρχές δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα μα τίποτα, χωρίς να το ερευνήσουν. Πάντα ξεκινάμε από το σημείο που έγινε το έγκλημα. Υποθέτω ότι έγιναν οι αυτοψίες.  Το παράθυρο οδηγεί στο υπόγειο. Άρα οι άνθρωποι ίσως γνώριζαν το εσωτερικό του σπιτιού.

Είναι μια υπόθεση που πρέπει να ερευνηθεί από παντού. Και από το προσωπικό και από το εργασιακό περιβάλλον του πιλότου. Τα πάντα. Πού μίλησε, με ποιους μίλησε, προβλήματα που είχε στο εργασιακό του περιβάλλον, προβλήματα που είχαν μεταξύ τους. Οι Αρχές έχουν πολλή δουλειά. Δεν είναι μια τυχαία δολοφονία, που μπήκαν να κλέψουν, πήραν τα λεφτά και έφυγαν».

Πίστευε δε ότι η επικήρυξη των δραστών δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, καθώς αυτοί που πρέπει να μιλήσουν, δεν θα το κάνουν για τα λεφτά.

Η Νικολούλη από τη μεριά της, προσπάθησε επανειλημμένα να «βάλει φρένο» στον χειμαρρώδη Κατερινόπουλο, ο οποίος απουσίαζε από την επόμενη εκπομπή. Το γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα μάτια των τηλεθεατών.

«Γιατί κυρία Νικολούλη δεν τον αφήνετε να μιλήσει;», ήταν ένα μόλις από τα σχόλια που δέχτηκε η δημοσιογράφος στο βίvτεο της εν λόγω εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα από τον πρώτο που μίλησε για τον δολοφόνο στα Γλυκά Νερά

Related posts

O πραγματικός λόγος που έχουν «παγώσει» οι σχέσεις του Κατερινόπουλου με τη Νικολούλη

“Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα”: Ο πατέρα της Καρολάιν εναντίον του Αναγνωστόπουλου

Αγγελική Νικολούλη: Χωρίς ρετούς στο σώμα της και άβαφη – Αυτές είναι οι εικόνες που κυκλοφορούν και «κλείνουν στόματα»

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος

«Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση…»: Το συγκινητικό μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη

Ούτε αστυνομικός ούτε δημοσιογράφος: Η εργασία που κάνει ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα του γιου της μετά από την εκπομπή του «Φως στο Τούνελ»

«Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα»: Όσα υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Μακάρι να μην την είχα γνωρίσει»: Αυτός είναι ο 30χρονος παντρεμένος που είχε εξωσυζυγική σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου