Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ετοιμάζεται να πολιτευτεί: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Θανάσης Κατερινόπουλος: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ο παρασημοφορημένος απόστρατος ταξίαρχος της ελληνικής αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, ετοιμάζεται να πολιτευτεί. Περισσότερο γνωστός έγινε μάλιστα και για την υπόθεση της Πισπιρίγκου μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

Με την εμπειρία τους και τις γνώσεις του έχει φωτίσει πολλές πτυχές στο θέμα του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας αλλά και της δολοφονίας της Τζωρτζίνας.

O Θανάσης Κατερινόπουλος από τότε που ήταν ενεργό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» έλεγε πριν από μήνες και η… ευχή γίνεται πράξη.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Πολιτεύεται ο παρασημοφορημένος απόστρατος ταξίαρχος 

Αν και ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα τον ενδιέφερε η Αιτωλοακαρνανία, περιοχή καταγωγής του, σύμφωνα με το thesocialist.gr θα κατέλθει στον Δυτικό Τομέα των Αθηνών. Εκεί όπου θα είναι υποψήφιοι η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Καχριμάκης και ο Ηρακλής Δρούλιας. Εκεί όπου στις εκλογές του 2019 το ΚΙΝΑΛ είχε βγάλει μόνο μια έδρα, και την πήρε η Γιαννακοπούλου, αλλά η εκλογική του άνοδος ίσως του δώσει μία ή ακόμη και δύο περισσότερες.

Ο Κατερινόπουλος, που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για τρεις δεκαετίες, από πολλά, διαφορετικά και πρωτοπόρα για την εποχή πόστα, εκφράζει την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά για να προσφέρει – όπως αναφέρει με νόημα- με τις επαγγελματικές γνώσεις που έχει αποκτήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην αναδιοργάνωση της αστυνομίας και στη δημιουργία αντεγκληματικής πολιτικής επ’ ωφελεία του πολίτη.

Related posts

Κοπλιμέντο από τα λίγα: «Κοκκίνισε» ο Θανάσης Κατερινόπουλος με το απρόσμενο σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη

«Γροθιά στο στομάχι» η εξομολόγηση του Θανάση Κατερινόπουλου για τον θάνατο του γιου του: «Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου»

Έξαλλη με την ατάκα του: Η πραγματική αιτία που τα “έσπασαν” Νικολούλη-Κατερινόπουλος και δεν ξαναπάτησε στην εκπομπή

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!»: Έξαλλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος με το βίντεο που κυκλοφορεί

Θανάσης Κατερινόπουλος: Έξαλλος με την Πισπιρίγκου – «Στο τέλος θα πει πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα»

O πραγματικός λόγος που έχουν «παγώσει» οι σχέσεις του Κατερινόπουλου με τη Νικολούλη

«Δικοί της άνθρωποι έδωσαν την κεταμίνη»: Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα τελευταία 5-6 χρόνια είχε δουλέψει μόνο 14 μήνες: Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για Μάνο Δασκαλάκη

«Έχει γίνει τεστ DNA στα τρία κορίτσια;»: Ίσως η μεγαλύτερη βόμβα του Κατερινόπουλου μέχρι σήμερα