Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ετοιμάζεται να πολιτευτεί: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Θανάσης Κατερινόπουλος: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ο παρασημοφορημένος απόστρατος ταξίαρχος της ελληνικής αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, ετοιμάζεται να πολιτευτεί. Περισσότερο γνωστός έγινε μάλιστα και για την υπόθεση της Πισπιρίγκου μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

Με την εμπειρία τους και τις γνώσεις του έχει φωτίσει πολλές πτυχές στο θέμα του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας αλλά και της δολοφονίας της Τζωρτζίνας.

O Θανάσης Κατερινόπουλος από τότε που ήταν ενεργό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» έλεγε πριν από μήνες και η… ευχή γίνεται πράξη.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Πολιτεύεται ο παρασημοφορημένος απόστρατος ταξίαρχος 

Αν και ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα τον ενδιέφερε η Αιτωλοακαρνανία, περιοχή καταγωγής του, σύμφωνα με το thesocialist.gr θα κατέλθει στον Δυτικό Τομέα των Αθηνών. Εκεί όπου θα είναι υποψήφιοι η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Καχριμάκης και ο Ηρακλής Δρούλιας. Εκεί όπου στις εκλογές του 2019 το ΚΙΝΑΛ είχε βγάλει μόνο μια έδρα, και την πήρε η Γιαννακοπούλου, αλλά η εκλογική του άνοδος ίσως του δώσει μία ή ακόμη και δύο περισσότερες.

Ο Κατερινόπουλος, που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για τρεις δεκαετίες, από πολλά, διαφορετικά και πρωτοπόρα για την εποχή πόστα, εκφράζει την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά για να προσφέρει – όπως αναφέρει με νόημα- με τις επαγγελματικές γνώσεις που έχει αποκτήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην αναδιοργάνωση της αστυνομίας και στη δημιουργία αντεγκληματικής πολιτικής επ’ ωφελεία του πολίτη.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο