Οικογενειακή Tpαγωδiα: Νεκρός και ο πατέρας των τριών παιδιών, 14 μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του

by Τόνια Τζαφέρη

Λαμία: Έφυγαν από την ζωή ζευγάρι αφήνοντας 3 παιδιά πίσω τους

Τραγικό τέλος είχε η νοσηλεία ενός ζευγαριού ετών 52 και 57 με κορονοιό, αφού μετά από 29 ημέρες στην ΜΕΘ δεν τα κατάφεραν, όντας ανεμβολίαστοι.

Το ζευγάρι εισήχθη στο νοσοκομείο Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου και στις 29 και 30 του ίδιου μήνα, η 52χρονη μητέρα και ο 57χρονος πατέρας διασωληνώθηκαν, λόγω των επιπλοκών που παρουσίασε η υγεία τους.

Οικογενειακή Tpαγωδiα: Νεκρός και ο πατέρας των τριών παιδιών, 14 μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του

Δυστυχώς, στις 13 Δεκεμβρίου η 52χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ ακολούθησε ο σύζυγός της 14 μέρες αργότερα, ύστερα από σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό για συνολικά 29 ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ο 57χρονος βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό, οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν μη αναστρέψιμες.

Το ζευγάρι, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στη Λαμία, στο ζήτημα του κορωνοϊού ήταν αντίθετο με το εμβόλιο

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το ζευγάρι, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στη Λαμία, στο ζήτημα του κορωνοϊού ήταν αντίθετο με το εμβόλιο, παρά τα όσα τους έλεγε και ο ξάδελφός τους που είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ, μεταφέροντάς τους τις εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά, διακομίζοντας ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, σε μία προσπάθειά του να τους μεταπείσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν είχε πεθάνει η ξαδέλφη του, είχε αποκαλύψει στο Mega, ότι είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό τους, ο οποίος φέρεται να τους καθοδηγούσε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo