Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Έσβησε» ξαφvικά 68χρονος αφήνοντας πίσω του ένα παιδί

by Τόνια Τζαφέρη
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Έσβησε» ξαφvικά 68χρονος αφήνοντας πίσω του ένα παιδί

Πάτρα: Τραγική είδηση για έναν 68χρονο και το παιδί που έμεινε πίσω

Την γυναίκα του αλλά και το πρώτο του παιδί είχε χάσει ο 68χρονος με αποτέλεσμα τώρα που έφυγε και αυτός από την ζωή, το δεύτερο 14χρονο παιδί να μείνει μονο του στην ζωή.

Η ιστορία μιας οικογενειακής τραγωδίας κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό θάνατο ενός κρεοπώλη στην Πάτρα, καθώς λίγα χρόνια πριν είχε χάσει την γυναίκα του από κορωνοϊό, αλλά και το 17χρονο παιδί του σε τροχαίο, με αποτέλεσμα το δεύτερο ανήλικο παιδί τους να μένει ορφανό.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Έσβησε» ξαφvικά 68χρονος αφήνοντας πίσω του ένα παιδί

Η είδηση της απώλειας του 68χρονου Γιώργου Δραβήλα έγινε γνωστή χθες σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινότητα. «Έφυγε» ξαφνικά μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε στην περιοχή Ταραμπούρα, όταν κατέρρευσε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Περισσότερα για την οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν με ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρουν, ήταν όμως ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προτού φύγει από τη ζωή, ο 68χρονος είχε βιώσει δύο σημαντικές απώλειες στη ζωή του. Ειδικότερα, το πρώτο «χτύπημα» της μοίρας ήρθε πριν από μερικά χρόνια όταν το 17χρονο παιδί του σκοτώθηκε σε τροχαίο. Λίγα χρόνια αργότερα -και συγκεκριμένα πριν από επτά μήνες- έχασε και την 60χρονη σύζυγό του από κορωνοϊό, μένοντας μόνος με το ανήλικο παιδί του.

Ωστόσο, η μοίρα για αυτή την οικογένεια δεν φαίνεται να είχε ευνοϊκά σχέδια… Ξαφνικά χθες απεβίωσε και ο 68χρονος με αποτέλεσμα ένα ανήλικο παιδί τώρα να μένει πίσω, χωρίς οικογένεια.

Προτεινόμενα