Οκτώ χρόνια μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ: Το πρώτο σημαντικό νέο για την κατάσταση της υγείας του

Μικαέλ Σουμάχερ: Το πρώτο σημαντικό νέο για την κατάσταση της υγείας του

Μικαέλ Σουμάχερ: 8 χρόνια μετά το ατύχημα του

Μικαέλ Σουμάχερ: 8 χρόνια συμπληρώνονται από τις 29 Δεκεμβρίου. Από την ημέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή του θρύλου της Formula 1. Ο Σουμάχερ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ, όταν βγήκε εκτός πίστας, χτύπησε σε ένα βράχο και έπεσε με το κεφάλι σε έναν άλλον.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου το πρώην αφεντικό του στη Ferrari, Jean Todt, είπε ότι η υγεία του Σουμάχερ «σταθερά βελτιώνεται».

Στο ντοκιμαντέρ, σκηνοθετούν οι Hanns-Bruno Kammertons, Vanessa Nocker και Michael Wech. Σε σκηνές βλέπουμε μέλη της οικογένειάς του, να μιλάνε για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο άνθρωπός τους.

«Πέρασα πολύ χρόνο με την Κορίνα από τότε που έγινε το ατύχημα του Μίκαελ. Είναι μια εξαιρετική γυναίκα, η κεφαλή της οικογένειας. Δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Έγινε ξαφνικά και δεν είχε καμία επιλογή. Αλλά τα καταφέρνει καλά. Με εμπιστεύεται και την εμπιστεύομαι. O Μίκαελ εξαιτίας των προσπαθειών που έκαναν οι γιατροί και της συνεργασία της Κορίνας, που ήθελε να επιζήσει, αλλά με συνέπειες» είπε ο Todt στην Bild, σύμφωνα με την βρετανική Daily Star.

Μικαέλ Σουμάχερ: Το πρώτο σημαντικό νέο για την κατάσταση της υγείας του

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας για τον θρύλο της Formula 1

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα