Όλα πήγαν στραβά: Τρολάρισμα δίχως τέλος στον Άδωνι Γεωργιάδη, κατά την επίσκεψη του σε λαϊκή αγορά

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός περπάτησε ανάμεσα στους πάγκους και συνομίλησε με τους πωλητές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου βρέθηκε στη λαϊκή αγορά. Ο Υπουργός Ανάπτυξης μάλιστα με τη στάση και τις κινήσεις του στην λαϊκή αγορά στάθηκε η αφορμή, για να ξεκινήσουν τα ατελείωτα τρολ στο διαδίκτυο.

Είναι η αμήχανη στιγμή που ο υπουργός Ανάπτυξης περπατάει ανάμεσα στους πάγκους και ακούγεται το ιταλικό αντιφασιστικό τραγούδι Bella Ciao.… Ενοχλημένος κάποιος από τη συνοδεία του ακούγεται να ρωτάει «Επίτηδες το βάλανε;»…

Στο ίδιο βίντεο μάλιστα, παραγωγοί και πολίτες διαμαρτύρονται για το σαρωτικό κύμα ακρίβειας που έχει γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά, την ώρα που ο Άδωνις υποτιμά τη νοημοσύνη τους ανακοινώνοντας καλάθια… κάθε είδους.

«Δεν πάμε καλά» ακούγεται να λέει ένας από τους παραγωγούς με τον Άδωνι να ρωτάει «γιατί;» και τον παραγωγό να του απαντάει «πολλά τα έξοδα».

«Μπορείτε να μας πείτε με πόσα περνάτε;» ακούγεται να ρωτάει τον υπουργό ένας άλλος πολίτης και φυσικά ο ίδιος δεν τόλμησε να απαντήσει.

Στο βίντεο διακρίνεται και μια κυρία η οποία ζητάει τον λόγο για την εκτόξευση των τιμών στο ελληνικό λάδι, λαμβάνοντας φυσικά αερολογίες ως απάντηση…

Δείτε το βίντεο με την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη λαϊκή

Related posts

Μεταφέρεις ψώνια από το σούπερ μάρκετ με το αυτοκίνητο; Αuτό είναι το πρόστıμο που σε περιμένει

Τροχαίο σοκ στην Πειραιώς με παιδιά πριν από λίγο

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πέθανε μπροστά στο 7χρoνο παιδί της